Airties RT204 İnternet Gitme Sorunu

Ben aslında açmıştım fakat konuyu kaybettim ve bu hesapta değilde sanırım cevap da gelmedi geldiyse bile hatırlamıyorum.

Konuya gelelim, Airties RT204 modem kullanıyorum, aldığımdan beri aynı sorunla karşı karşıyayım. Evde 1 masaüstü 2 dizüstü bilgisayar bulunmakta, internete girerken masaüstü bilgisayarımda haftada 1 kereden fazla sorun yaşamıyorum ama laptop kullananlar için böyle söyleyemem. 1 saatte yeri geliyor 5 kere modemi açıp kapatmam gerekiyor çünkü internete bağlanamıyorlar, ya Airties ekranı geliyor ya da "Sayfaya bağlanılamadı" hatası geliyor. Modemim güncel. Zaten masaüstünde sorun yok sorun laptopların bağlanmasında. Sizce bunu çözebilir miyim yoksa modemin kalıcı bir hatası mı? Yeni bir modem almam gerekir mi?

Cihazın firmware sürümü nedir?
Kaç notebook bağlanıyor?
Notebook'un işletim sistemi nedir?
Notebook'un ağ kartı modeli ve sürücü sürümü nedir?

Cihazın firmware sürümünü masaüstü bilgisayarıma geçince bildirebilirim bu mesaja ekleyeceğim.

Kaç notebook bağlanıyor?
2 notebook

Notebook'un işletim sistemi nedir?
-WinXP Home edition 32Bit (Toshiba Satellite L20-101)
-Win7 Home Premium 64bit (Toshiba Satellite L500-1UU)

Notebook'un ağ kartı modeli ve sürücü sürümü nedir

-WinXP 32Bit
Intel® PRO/Wireless 2200BG network

-Win7 Home Premium 64Bit
Toshiba L500 1UU anakartına entegre olduğunu düşünüyorum resmi sitesinde anakartını vermemişler bir sitede gördüm bu ismi. WinXP 32Bit bilgisayar da sanırım entegre sanırım.

1 saat sonra modem hakkında bilgi vericem arkadaşlar ve ağ kartı sürücü sürümünü nasıl öğrenebilirim?

- - - Güncellendi - - -

Laptop ethernet bağlı değil ama 192.168.2.1 yazdığımda çıktı karşıma. Diğer cevaplar
Firmware Version:1.0.0.0

802.11b/g

FW güncelelemsi yapın bakalım:

RT-2041.1.0.111.12.2009

İmza ya da sertifika hatası gibi bir hata verdi sitesinden indiricem bir de.

- - - Güncellendi - - -

Firmware Version:1.0.0.5

Daha önce güncellediğimi düşünmüştüm fakat hayatımın ilk Firmware updatesi olduğundan dolayı aslında yapmadığımı anlamamıştım. Şimdi güncellendi bakalım yarın bir sorun çıkartacak mı.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar Win7 64Bit bilgisayar bazen görmüyor, bazen de geç görüyor ya da bağlanmıyor. XPde sorun olmuyor, bir çözümü var mı?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı