Airties RT204 V3 kilitlenme sorunu

ersan_kuneri

Hectopat
Daha fazla  
Aİrti̇es RT204 V3 kullanıcısıyım. Modemi̇mi̇ ap modunda çaliştırmayı denedi̇m. Modemi̇m keni̇di̇ne reset atınca sadece Power ışığı yanıyor modemi̇me reset atmayı denedi̇m arkasında bulunan küçük deli̇ğe bastım fakat hi̇ç bi̇r sonuç alamadım. Aİrti̇es si̇tesi̇nden gerekli̇ yazılımı i̇ndi̇rdi̇m fakat modemi̇n arayüzüne bağlanamadığım i̇çi̇n atamıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Dediğiniz yöntemi denedim fakat sonuç yene aynı. Modem de sadece power ışığı yanıyor LAN kablosunu pc ve modem arasında takınca modem de ışık yanıyor pc 169 ile başlayan bir ip adresi alıyor ve arayüz açılmıyor. Teşekkürler

Modem eski dediğiniz gibi ama sıfır ayarında hiç ama hiç kullanılmadı sadece bugün bi çıkardım AP ayarı yapayım derken ayarlar kısmında Adsl kısmındaki tüm tikleri kaldırdım uygula dedim gitti. Ping atıyorum pinge cevap veriyor manuşe ip veriyorum yine bağlanmıyor airties e mail çektim ürün 5 yıldan fazla olduğu için destek veremiyoruz dedi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı