Aırzalı GTX 980 Ti ekran kartı 1000 TL'ye alınır mı?

Metrepat

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu aralar ekran kartı bakıyorum. Sarı sitede 1000 TL'ye arızalı bir 980 Ti buldum. Arızası görüntüyü karıncalı veya hiç vermemesiymiş. 1000 TL ve üstüne kartı yaptırma masrafı eklenecek benim için. Yeni 30-40 serisi kartlara 10 bin TL saymaktan daha mantıklı gibi. Yapım ücreti ne kadar olur? Kart tamir edilebilir bir halde midir? Teşekkür ederim.

Kart tamir edilebilir mi bilmiyorum ama 10 yıllık bir kart alacaksınız. Performans, verimlilik gibi konularda da güncel kartlarla yarışamayacak çok yorgun bir kart alacaksınız. Kartı tamir ettirseniz dahi başka yerlerden patlak vermesi muhtemel. Uğraşınıza yazık olur.

Merhaba. Bu aralar ekran kartı bakıyorum. Sarı sitede 1000 TL'ye arızalı bir 980 Ti buldum. Arızası görüntüyü karıncalı veya hiç vermemesiymiş. 1000 TL ve üstüne kartı yaptırma masrafı eklenecek benim için. Yeni 30-40 serisi kartlara 10 bin TL saymaktan daha mantıklı gibi. Yapım ücreti ne kadar olur? Kart tamir edilebilir bir halde midir? Teşekkür ederim.
alan alır ama tavsiye etmem hem tamir masrafıda var sarı sitede rx 580 8gb görmüstüm 1800TL
bütce varsa biraz ekle daha iyi birsey al

Alınmaz kart bozuk 500 TL daha ekle RX 580 alırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı