AJ 159 Pro nasıl kullanılır?

KeremKutayK

Hectopat
Daha fazla  
Bugün elime geldi mouse fakat bazı ayarlar yapmam gerekiyor galiba USB ile bağlanınca 1000Hz gözüküyor. 2.4G bağlantısını yapmayı anlamadım birkaç yönerge var. Fakat ne yapmam gerektiğini anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam alakasız olacak ama, ürünü ne zaman satın aldınız ve ne kadara satın aldınız? 1049 TL'ye TEMU'dan satın aldım ancak fiyat olarak tam sınırda. Gümrükte sorun olur mu diye bir düşündüm. Sizin süreç nasıl işledi?

Bugün elime geldi mouse fakat bazı ayarlar yapmam gerekiyor galiba USB ile bağlanınca 1000Hz gözüküyor. 2.4G bağlantısını yapmayı anlamadım birkaç yönerge var. Fakat ne yapmam gerektiğini anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam dongle ile takınca 8000Hz alabilirsiniz. Önce şarj istasyonunu bilgisayara bağlıyorsunuz ve mouse altından 2.4 g ye alınca kablosuz çalışmaya başlıyor. Uygulama üzerinden ise istediğiniz Hz'ye alabilirsiniz.

Hocam alakasız olacak ama, ürünü ne zaman satın aldınız ve ne kadara satın aldınız? 1049 TL'ye Temu'dan satın aldım ancak fiyat olarak tam sınırda. Gümrükte sorun olur mu diye bir düşündüm. Sizin süreç nasıl işledi?

Hayır problem olmuyor sadece 1'den fazla almanızı engelliyor o sistem. Aynı fiyata satın aldım. Yalan olmasın 17'sinde aldım. 28 Ocakta da elime ulaştı.

Hayır problem olmuyor sadece 1'den fazla almanızı engelliyor o sistem. Aynı fiyata satın aldım. Yalan olmasın 17'sinde aldım. 28 Ocakta da elime ulaştı.
Teşekkürler hocam. Benim büyük şanssızlığıma denk geldi, 1'inde almama rağmen ve ayın 3'ünde kargoya verilmesine rağmen hâlen havaalanı deposuna taşıma halinde olarak gözüküyor. Genelde bu süreç en fazla 2 3 gün süren bir süreçmiş ancak şanssızlık bana patladı sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı