Selamlar konu dışı fakat bilgim olmadığı için soruyorum bu ikisi arasındaki fark nedir biliyor musunuz ?İkisi de değil. Bütçen nedir?
Selamlar konu dışı fakat bilgim olmadığı için soruyorum bu ikisi arasındaki fark nedir biliyor musunuz ?İkisi de değil. Bütçen nedir?
Birinde tuşların yazıları yanda, birinde üstte.Selamlar konu dışı fakat bilgim olmadığı için soruyorum bu ikisi arasındaki fark nedir biliyor musunuz ?Eki Görüntüle 2472423Eki Görüntüle 2472422
Sizce Ajazz AJ159 Pro mu alayım, yoksa Attack Shark X3 Pro mu? Şu anda Ajazz daha mantıklı gözüküyor ama baktığımızda Temu, Türkiye'de yeni kanun nedeniyle satışa kapandı. Bu yüzden fareyi riske atmak istemiyorum. Bu nedenle Attack Shark X3 Pro mu alsam, karar veremedim. Sizce hangisi iyidir ve şu an hangisini almak daha mantıklı?
Nasıl yaptınız ?Biraz geç olabilir ama Temu'dan Papara ile 100TL Payback ile 700TL'ye Ajazz aldım öneririm.
Nasıl yaptınız?
Anladım ben yeni hesap açsam da olmuyor ürünün linki mevcut mu sizdeTemu'da ilk ürüne özel büyük indirim yapıyor. Hesap açtım ürünü favorilere ekledim sonra bir baktım 100TL olmuş. Bende hemen ürünü satın aldım 100TL'yi görünce kaçırmam tabii. Vergilerle beraber 800, Papara ile alınca da cashbackdan dolayı 700TL oldu.
Anladım ben yeni hesap açsam da olmuyor ürünün linki mevcut mu sizde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.