Stok bekle gelince 159 pro. He küçük ihtimal gelmezse Z1. Bence kablosuz kabloludan çok çok daha iyi.Yanlış yazmışım bahsettiğim oydu zaten.
Stok bekle gelince 159 Pro. He küçük ihtimal gelmezse Z1. bence kablosuz kabloludan çok çok daha iyi.
Çevirirken rekabetçi oyunda bana sıkıntı yaratıyor kablo. Sana yaratmayacaksa onu al. Ben almazdım.Kablo pek önemli değil yani V3 zaten 59g bir mouse kablosunu hissetmem bile. Önemli olan dediğim gibi mouse.
Çevirirken rekabetçi oyunda bana sıkıntı yaratıyor kablo. Sana yaratmayacaksa onu al. Ben almazdım.
8000 hz büyük avantaj olabiliyor işlemcin iyiyse. Sensör olarak aynı sayılırlar. Dediğim gibi stok bekle 159 pro'ya. Stok gelmezse Z1 ve razer arasında seçim yapacağın zaman karar verirsin. Arada 8000hz dışında bir fark yok ikisinin.Kablolu kablosuz ayrıştırmadan karşılaştırma yaparsak nasıl olur?
Sensör vs. özellikleriyle.
8000 Hz büyük avantaj olabiliyor işlemcin iyiyse. Sensör olarak aynı sayılırlar. Dediğim gibi stok bekle 159 Pro'ya. Stok gelmezse Z1 ve Razer arasında seçim yapacağın zaman karar verirsin. Arada 8000Hz dışında bir fark yok ikisinin.
IPS muhabbeti ne tam olarak. Razer'da 750 IPS.
Hızlanması. Aradaki farkı hissedemezsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.