Elektronik AJ159 PRO Vergisiz 1049,29 TL Temu'da Stoklarda

• Konuyu başlatan c4n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 103
  • Görüntüleme 10.716
@Hyperciaa sizce bu fiyata veya biraz daha üstüne daha iyisi bulunabilir mi? Eğer fiyatına göre rakipsizse almayı düşünebilirim.

R1 için ekstra 8000 hz dongle almak gerekiyor fakat 159Pro'da almak gerekmiyor. 8000 Hz şahsen çok gerekli değil ama 8000 hz mouse'um var demek için alınabilir. AJ159 vergirlerle 1700 TL'ye geliyorsa Mad R veya R1 almak daha mantıklı en azından garantileri var.

@Hyperciaa sizce bu fiyata veya biraz daha üstüne daha iyisi bulunabilir mi? Eğer fiyatına göre rakipsizse almayı düşünebilirim.
Vergi dahil 1700 TL verilmez şahsen vereceğim max 1200-1300. Üstüne ekleyip Mad R alabilirsiniz.

Vergi dahil 1700 TL verilmez şahsen vereceğim max 1200-1300. Üstüne ekleyip Mad R alabilirsiniz.
İlk zamanlar vergiler dahil 1400 TL'ye satın almıştık fakat ardından apex çıkınca proları zararına geri sattık resmen. 1400'e aldığımız ürün sarı sitede 1100 TL'ye kadar gerilemişti...

Bana kalırsa Wraith iade degişim konusunda yetersiz AJ159 Pro alırsın sorun yaşarsan belirtip iadesini yaparlar ama Wraith onu yapmıyor.
Öyle ama ücretsiz iade hakkını da her zaman yapamıyorsunuz diye biliyorum. Bana kalırsa garanti her zaman garantidir. Ayrıca mad r veya r1 almak yine daha mantıklı en azından mcusu nordic.

Öyle ama ücretsiz iade hakkını da her zaman yapamıyorsunuz diye biliyorum. Bana kalırsa garanti her zaman garantidir. Ayrıca mad r veya R1 almak yine daha mantıklı en azından mcusu nordic.

90 gün boyunca sorun yaşamazsan sonra yaşarsan o garanti pek yardımcı olmaz diye düşünüyorum ama tabii kalite olarak R1 daha iyi ama dedigim gibi Wraith kutuyu açıldıgı anda iade almamak için ugraştıgını söyleyenleri gördüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı