Elektronik TEMU - AJAZZ AJ159 Apex Vergisiz 533 TL - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ürün özellikleri kısmında bir resim vardı sonradan kaldırdılar falan. Yani çok önemli değil bu, sonuç olarak forumdaki arkadaşlar da iade aldılar ben de aldım. Hile hurda yok, kendi istekleriyle iade yapıyorlar.

Bu arada ürün yine mi kaldırıldı? Ulaşamıyorum.
Hile hurda yok mu? Öbürlerinin de böyle yapmış olması yanlışı doğru kılmaz. Ayrıca o resim sadece ilk gün vardı, sonrasında kaldırıldı. Böyle bir fırsatı bu şekilde ve ürünü geri istemeden paranızı iade etmelerini iyilik olarak göreceğinize "kendi istekleriyle iade yapıyorlar" diyerek suistimal edilmesini doğru bulmuyorum. @Alpha_2a adlı kullanıcının bu konuya bıraktığı bir mesajı da eklemek istiyorum:
Sonra Türkiye neden bütün herseyden dislaniyor oluyor. Yurtdisindan 2 3 kurusa birsey aliyoruz onun bile hilesinde sahtekarligindasiniz.

Nasil insanlarsanizda ayni öyle yonetilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün bozuk çıkarsa ve geri gönderirsek vergi dahil tam para iadesi alabiliyor muyuz?

Ürün bozuk çıkarsa ve geri gönderirsek vergi dahil tam para iadesi alabiliyor muyuz?

Bozuk çıkarsa alırsın. Hatta ürünü bile geri istemeyebilirler. Ama beğenmedim diye iade edersen vergini geri alamazsın.

Klavye çok dandik çıktı maalesef, ilk gün iyiydi, sürekli 2,4 bağlantıdan atıyor, 5 dakika yazmadığında algılamıyor, ne Bluetooth ne 2,4 sağlıklı çalışmıyor, driver kurdum Firmware'de uyguladım, bir tuşa basıyorsun kendi kendine başka harfe basıyor, muhtemelen 2. kalite ürünleri Temu'dan satıyorlar,

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye çok dandik çıktı maalesef, ilk gün iyiydi, sürekli 2,4 bağlantıdan atıyor, 5 dakika yazmadığında algılamıyor, ne Bluetooth ne 2,4 sağlıklı çalışmıyor, driver kurdum Firmware'de uyguladım, bir tuşa basıyorsun kendi kendine başka harfe basıyor, muhtemelen 2. kalite ürünleri Temu'dan satıyorlar,
Klavye?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı