Elektronik AJ159 PRO Vergisiz 1049,29 TL Temu'da Stoklarda

• Konuyu başlatan c4n
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 103
  • Görüntüleme 10.775
An itibarıyla kargo elime ulaştı üründe dock geliyor inceleyince bir sorun olursa bilgilendirme yaparım.

Dediğiniz gibi biraz inceledim alt kısımda etikette tırnak gezdirdiğimde USB çıkan modeldeki gibi bir çıkıntı var ama üzerinde etiket olduğu için açıpta bakmadım açıp bakan var mı acaba?
Yedek mouse olarak bunu almayı planlıyorum ama ana mouse olarak da kullanabilirim. Size birkaç soru sorsam cevaplayabilir misiniz? Şuan elimde ATK X1 var ama yapı kalitesinden çok memnun değilim. Yan taraflarda gıcırtı var ve en önemlisi sol clickde rahatsız edici bir durum var. Çift tıklamıyor ama hissiyat olarak çift tıklıyormuş gibi bir hissiyat var ve çok rahatsız ediyor. Bu mouseda dediğim gibi durumlar var mı? Malzeme kalitesi nasıl? Clicklerin hissiyatı düzgün mü?

An itibarıyla kargo elime ulaştı üründe dock geliyor inceleyince bir sorun olursa bilgilendirme yaparım.

Dediğiniz gibi biraz inceledim alt kısımda etikette tırnak gezdirdiğimde USB çıkan modeldeki gibi bir çıkıntı var ama üzerinde etiket olduğu için açıpta bakmadım açıp bakan var mı acaba?
Çıkıntının fotoğrafını atma şansınız var mı

Yedek mouse olarak bunu almayı planlıyorum ama ana mouse olarak da kullanabilirim. Size birkaç soru sorsam cevaplayabilir misiniz? Şu an elimde ATK X1 var ama yapı kalitesinden çok memnun değilim. Yan taraflarda gıcırtı var ve en önemlisi sol Click'de rahatsız edici bir durum var. Çift tıklamıyor ama hissiyat olarak çift tıklıyormuş gibi bir hissiyat var ve çok rahatsız ediyor. Bu farede dediğim gibi durumlar var mı? Malzeme kalitesi nasıl? Click'lerin hissiyatı düzgün mü?

Hocam kalitesiz değil emin olun bende EC3-C var o bile soldan sıkınca gıcırdıyor arada bunu da sıktım aynı şekilde yalan olmasın ufacık bir ses geldi ondan sonra bir daha gıcırdamadı Click'lerin hissiyatı hoşuma gitti o kadar yumuşak değil hoşuma gitti diyebilirim.

Hocam kalitesiz değil emin olun bende EC3-C var o bile soldan sıkınca gıcırdıyor arada bunu da sıktım aynı şekilde yalan olmasın ufacık bir ses geldi ondan sonra bir daha gıcırdamadı Click'lerin hissiyatı hoşuma gitti o kadar yumuşak değil hoşuma gitti diyebilirim.
Gıcırtıya ben de çok takılmıyorum normalde ama clicklerdeki rahatsızlık çok kötü. Elimdeki ATK X1'i wraithe bir yollayacağım belki sorunu çözebilirler. Onu yollamadan önce de yedek mouse bakıyorum. Temu hesabımda 590 TL kredi var. Sürekli de bu kredi iadesini yapıyorlar. Yeni kredi iadesi geldiğinde sipariş vereceğim stok bitmezse. Vergi dahil 500 TL civarına denk gelmiş olacak kredi iadeleriyle. Clicklerde ve performansında sorun olmasın benim için tamam gıcırdamaları çok kafaya takmam.

Çıkıntının fotoğrafını atma şansınız var mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izleyin hocam aşağıda Temu'dan bir fotoğraf attım AJ159 MC modelindeki USB aparatının saklama yerini kapatmışlar etiketle gibi duruyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241217_195118_Temu.jpg
    Screenshot_20241217_195118_Temu.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 77
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoyu izleyin hocam aşağıda Temu'dan bir fotoğraf attım AJ159 MC modelindeki USB aparatının saklama yerini kapatmışlar etiketle gibi duruyor.

Hocam 8khz alabildin mi? Yorumdaki arkadaş alamadım falan demiş.

Hocam sen hangi satıcıdan aldın?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241218_161812_Temu.jpg
    Screenshot_20241218_161812_Temu.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 55

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı