Diğer AJ159PRO 8000Hz tekrar satışta! 1028 TL + vergi

@DMN hocam sizde Pro var nasıldır? Şarjını falan nereden görüyorsunuz? Eksikliğini çektiğiniz yer var mı? Apex de ekran guzel olabılır ama cok da işimize yaramaz gibi DPI ve şarj göstermesi dışında.
Apex'in sensörü daha iyi ve yanında grip tape ve ekstra skatez geliyor.
1733730202961.png

Alacak arkadaşlar için, yeni üye olunca "fav66769" veya "acq775229" kupon kodu ile vergiyle beraber 1364 TL'ye geliyor. Ben şuan acelem olmadığı için apex beklememin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Hangi fiyattan aldın hocam?
1400 liraya gelmişti vergi dahil. Şimdi kur arttı fiyatta artmış.

Alacak arkadaşlar için, yeni üye olunca "fav66769" veya "acq775229" kupon kodu ile vergiyle beraber 1364 TL'ye geliyor. Ben şuan acelem olmadığı için apex beklememin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
En baştaki linkten yeni cihazdan üye olunca da indirim veriyor bazen.

Alacak arkadaşlar için, yeni üye olunca "fav66769" veya "aCQ775229" kupon kodu ile vergiyle beraber 1364 TL'ye geliyor. Ben şu an acelem olmadığı için Apex beklememin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Hocam bence Apex modeli daha gelmeyecek gibi geliyor bana. Ben Pro'yu sipariş verdim eğer Apex gelirse onu da sipariş vermeyi düşünüyorum. 1'ini beklerken 2sindende olmaya gerek yok.

1400 liraya gelmişti vergi dahil. Şimdi kur arttı fiyatta artmış.

Arada çok fark yokmuş. Apex'i çok ucuza sattılar demek ki.

Hocam bence Apex modeli daha gelmeyecek gibi geliyor bana. Ben Pro'yu sipariş verdim eğer Apex gelirse onu da sipariş vermeyi düşünüyorum. 1'ini beklerken 2sindende olmaya gerek yok.

Evet apex bedavaya gitti. 575 liraydı vergiden önceki fiyatı. Onu da aldım. O da güzel ama zaten Pro’yu kullanıyorum arada pek fark hissetmedim diye Pro’dan devam ettim Apex’i satarım belki.

Şu an beklenınenler bir X20 bir de Apex zaten. Onları beklerken dıgerlerı kacabılır bellı olmaz.

Evet Apex bedavaya gitti. 575 liraydı vergiden önceki fiyatı. Onu da aldım. O da güzel ama zaten Pro'yu kullanıyorum arada pek fark hissetmedim diye Pro'dan devam ettim Apex'i satarım belki.

Ben Apex yetişemedim ne yazık ki. 950 TL gibi bir fiyata geliyordu galiba vergilerle. Proyada yetişememiştim cuma günü gelen stok ile 1300 küsure aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı