Hocam konu mizah ve eğlence. Onlara zorla içlerine pudra şekeri çektirdim.İzleniyor olabilirsin ama Bill Gates ne alaka?
Olabilir.Borç istiyordur ondan.
Eğer borç istiyorsa sahte para ver. Paraların sahte olduğunu anlayınca belki peşini bırakır.Hocam konu mizah ve eğlence. Onlara zorla içlerine pudra şekeri çektirdim.
Olabilir.
Şu anda peşimdeler onlardan kaçarken yazıyorum!!!Eğer borç istiyorsa sahte para ver. Paraların sahte olduğunu anlayınca belki peşini bırakır.
Merhabalar, ben şahsen Bill Gates'in adamları ve ajanlar tarafından izlendiğimi düşünüyorum. Hatta bu sabah evime bir kutu geldi ve diyor ki 'evine geliyoruz' yazıyordu. Sürekli bunun ile ilgili notlar geliyor evime. Ne yapacağım?
O zaman sis bombası bul bir yerden adamlar bir daha gelirse atar kaçarsın !
Koşarken bir yerden sis bombası bulun bence. Adamların üstüne sis bombası atın veya polise doğru koşun.Şu anda peşimdeler onlardan kaçarken yazıyorum!!!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.