Ajax - Beşiktaş maç skoru tahminleri

Buz gibi gol hakem yüzünden güme gitti. Aynı hakem Frankfurt maçında ceza yayında Frankfurt'lu bir oyuncu olduğundan dolayı penaltıyı tekrar etmesi gerekirken direkt tamamen iptal etmişti. Bu hakemin bir daha Türk takımlarla olan maçları yönetmemesi gerekiyor.
 
3 falan biraz iyimser olmuş, adamlar ligde 7 maçta 30 gol atıp 1 gol yemiş ve lig başladığından beri mağlubiyeti bulunmuyor. En az 5- 6 atacaktır diye düşünüyorum.
Oynadıkları ligi de göz önünde bulundurmak lazım. İlk yarı çok yüklendiler ama ikinci yarı yine fena değildik ki Kenan'ın golü nasıl faul anlamış değilim. İstanbul'da tam kadro olursak puan alacağımızı düşünüyorum Ajax'tan.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı