Ajax-Galatasaray maçı nasıl geçer?

• Konuyu başlatan Darqx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 1.197
Makaleler
3
Aşırı merak ettiğim bir maç. Hem Ajax'ın evinde oynayacak Galatasaray ve tempolu oynayan bir takım. İlk 8'e girip girmeme maçı da bu olacak. Maçla ilgili düşünceniz nedir? Sizce kim kazanır? Ben Ajax 2-1 veya 3-1 kazanır diyorum. En kötü ihtimalle beraberlik olur.

GS bırakmaz uzun zamandır bu kadar yenilgisiz ilerliyor. İlk 8 e kapak atsak gerisi en azından yarı finale kadar ilerleriz gibi geliyor. Sonrası için birşey diyemiyorum. Tabiki keşke şampiyon olsak ama yarı final bile görmek güzel başarı olur en azından. Ligde farkı 3 5 puan açmayı başarabilsek avrupaya daha çok odaklanma şansı olabileceğini düşünüyorum. Birde ara dönemde yapılacak adam gibi adam transfer olursa avrupada iyi başarı kesin gelir bence.

Ajax'ın ilk 8 ihtimali yok. Hollanda liginde lider PSV'nin maç eksiğiyle 4 puan gerisindeler. Ayın 30 unda bizle oynadıktan sonra 2 şubatta Feyenoord ile kendi evlerinde çok önemli bir maça çıkacaklar. Yani bizim maçla aralarında 3 gün var. Oyuncuların dinlenmesi için yeterli bir süre değil bu yüzden yüksek ihtimalle bizim maça çok yüklenmeden çıkıp lige odaklanacaklar.

Ben hızlı başlayıp ilk yarıyı 2-0 gibi bir skorla kapatacağımızı düşünüyorum. İkinci yarı her zamanki gibi rezil bir şekilde tempomuz düşer golü yeriz. Maç sonucuna da 3-1 diyorum.

Ajax'ın ilk 8 ihtimali yok. Hollanda liginde lider PSV'nin maç eksiğiyle 4 puan gerisindeler. Ayın 30 unda bizle oynadıktan sonra 2 şubatta Feyenoord ile kendi evlerinde çok önemli bir maça çıkacaklar. Yani bizim maçla aralarında 3 gün var. Oyuncuların dinlenmesi için yeterli bir süre değil bu yüzden yüksek ihtimalle bizim maça çok yüklenmeden çıkıp lige odaklanacaklar.

Ben hızlı başlayıp ilk yarıyı 2-0 gibi bir skorla kapatacağımızı düşünüyorum. İkinci yarı her zamanki gibi rezil bir şekilde tempomuz düşer golü yeriz. Maç sonucuna da 3-1 diyorum.
Bence fazla iyi niyetli bir tahmin yapmışsın. Ajax'ın Beşiktaşı yendiği maçı izledim ve o oyuna karşı bir şey yapabilir miyiz beni düşündürtüyor açıkçası. Ajax mı çok iyiydi Beşiktaş'mı kötüydü emin değilim, ama beni endişelendirmiyor değil o tempolu oyun. Beşiktaş'ın kötü olması bunda etkili olmuş olabilir ancak ben dediğin gibi o kadar net bir skorla kazanmamızı zor görüyorum. En iyi ihtimalle beraberlik diyorum.

Ama inşallah yanılırım, sonuçta futbol bu. Ne olacağını kestirmek mümkün değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı