Ajax-Galatasaray maçı nasıl geçer?

• Konuyu başlatan Darqx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 1.312
Bence fazla iyi niyetli bir tahmin yapmışsın. Ajax'ın Beşiktaşı yendiği maçı izledim ve o oyuna karşı bir şey yapabilir miyiz beni düşündürtüyor açıkçası. Ajax mı çok iyiydi Beşiktaş'mı kötüydü emin değilim, ama beni endişelendirmiyor değil o tempolu oyun. Beşiktaş'ın kötü olması bunda etkili olmuş olabilir ancak ben dediğin gibi o kadar net bir skorla kazanmamızı zor görüyorum. En iyi ihtimalle beraberlik diyorum.

Ama inşallah yanılırım, sonuçta futbol bu. Ne olacağını kestirmek mümkün değil.
İki maçı bir değerlendiremezsin ki o zamanki hedefleri ilk 8'di ve ligin ilk maçıydı. Dediğin gibi Beşiktaş'ta kötü durumdaydı. Tek maç üzerinden oyunlarını konuşmakta doğru olmaz RFS karşısında adamlar mesela 1-0 yenildiler. Şu an ise ilk 8 iddiası bitmiş olan bir takım var. Üstelik dediğim gibi bizim maçtan sonra ligde çok önemli bir maçları var.

Oyunlarına gelirsek bence Ajax'ın oyunu bizim oyunumuz için en rahat olan şey. Farioli Türkiye'deyken de aynı oyunu oynatıyordu. Adamın oyun felsefesi geriden pasla çıkmak üzere kurulu zaten pres işini düzgün yaparsak çok rahat maç olur bizim için en azından ilk yarısı. Torreira'nın kafasını toplayıp gününde olması yeterli Ajax gibi takımlara karşı sıkıntı çıkaran bir oyuncu profili kendisi.

Ölüm kalım maçı olduğu için galatasarayın kaybedeceğini düşünüyorum, Young boys,Prag ve kopenhag maçları da ölüm kalım maçıydı hepsi hezimetle sonuçlandı. Berabere kalsa bile iyidir, umarım yanılırım.

Gardaş Ajax gala karşısına formaliteden çıkar zaten Rigas'a yenildi okan eşeklik yapmazsa Galatasaray alır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı