Daha fazla
Ben de konu açıyordum
Ajax zor takım ama puan alırız bence
En kötü ihtimal ajax ın kazanması olur.Aşırı merak ettiğim bir maç. Hem Ajax'ın evinde oynayacak Galatasaray ve tempolu oynayan bir takım. İlk 8'e girip girmeme maçı da bu olacak. Maçla ilgili düşünceniz nedir? Sizce kim kazanır? Ben Ajax 2-1 veya 3-1 kazanır diyorum. En kötü ihtimalle beraberlik olur.
Ne kaldı ki geriye zaten?En kötü ihtimal ajax ın kazanması olur.![]()
ajax gruptan çıkması için yeterli puanı topladı maçın sonucu pek önemli değil yani ayrıca pazar günü Feyenoord maçı var bu maç onlar için gs maçından daha önemli o yüzden gs maçına rotasyonla çıkacağını düşünüyorum. Sara sakatlıktan döndü ama ilk maçtan tam performans vereceğinden şüpheliyim . Muslera son maçtan sonra daha dikkatli oynayacaktır ama barış alperin bencil oyun tarzı yüzünden kafamda şüpheler var berabere veya gs lehine sonuçlanır diye düşünüyorum. bol şans galatasaray (fenerbahçeliyim)Aşırı merak ettiğim bir maç. Hem Ajax'ın evinde oynayacak Galatasaray ve tempolu oynayan bir takım. İlk 8'e girip girmeme maçı da bu olacak. Maçla ilgili düşünceniz nedir? Sizce kim kazanır? Ben Ajax 2-1 veya 3-1 kazanır diyorum. En kötü ihtimalle beraberlik olur.
Siz en kötü ihtimal beraberlik yazmışsınız bu pekte fena sayılmaz, ajaxa karşı.Ne kaldı ki geriye zaten?
Aslında yanlış yazmışım, sonra ki yorumumda düzelttim. En iyi ihtimalle beraberlik olur demek istemiştim. Kafa karışıklığını gidereyim.Siz en kötü ihtimal beraberlik yazmışsınız bu pekte fena sayılmaz, ajaxa karşı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.