Çözüldü Ajazz 159 Pro 2.4 GHz dongle nereden bulunur?

• Konuyu başlatan zEne
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 3.253
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zEne

Hectopat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi Temu üzerinden aldım. Dongle bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Hayırlı olsun hocam. Bende en erken 9 Kasım en geç 27 Kasım gösteriyor aynısı aldığım aula F75 klavye içinde geçerli. Gösterildiği tarihten erken gelme şansı var mı acaba?

Bir de klavyede gecikme gibi bir sorun olmaz herhalde değil mi 2.4 GHz yazıyordu.

Sesi çok güzel geldi graywood v3'ün.Tok bir sesi var

Hayırlı olsun hocam. Bende en erken 9 Kasım en geç 27 Kasım gösteriyor aynısı aldığım aula F75 klavye içinde geçerli. Gösterildiği tarihten erken gelme şansı var mı acaba?

Bir de klavyede gecikme gibi bir sorun olmaz herhalde değil mi 2.4 GHz yazıyordu.
Gecikme olmaz. 2.4G ve kablolu olarak kullanabiliyorsun.

Bi üstünde geliyor + 1 tane de yedek çıkıyor olması lazım skatez olarak. Grip tape çıkıyor evet.

Bu arada ürün geldi. Bendeki 159 pro modeli. Ürün bence gayet iyi. Tek sorun ben grip tape falan çıkıyor sanıyordum meğer çıkmıyormuş. Kutudan yedek skatez ve grip tape çıkmadı haberiniz olsun.

Eki Görüntüle 2342995
Eki Görüntüle 2342996
Sabahtır Aj159 Pro'dan 2.4G bağlanmaya çalışıyorum docku bağlıyorum fareden de 2.4G moda alıyorum olmuyor her şeyi denedim en son aygıt yöneticisinden kaldırdım yeniden başlattım düzeldi desteğe yazıyorum 200 TL kısmi iade verelim ya da iade edin diyor valla şu Temu'nun destek bir işe yaramıyor insan satıcıya falan bağlar.

Sabahtır Aj159 Pro'dan 2.4G bağlanmaya çalışıyorum docku bağlıyorum fareden de 2.4G moda alıyorum olmuyor her şeyi denedim en son aygıt yöneticisinden kaldırdım yeniden başlattım düzeldi desteğe yazıyorum 200 TL kısmi iade verelim ya da iade edin diyor valla şu Temu'nun destek bir işe yaramıyor insan satıcıya falan bağlar.
Ben direk şarj standını taktım mouse'u 2.4G'ye çektim sonra şarj standına takıp çıkardım bağlandı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı