Ajazz Aj 159 Pro vs Furylevel Z1

cel1x

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar bir sorum olacaktı.
2 mouse arasında kaldım. Arada 100 lira oynuyor paradan ziyade kalite hissiyat önemli sizce Ajazz Aj 159 Pro mu Furylevel Z1 mi ikisi de çok iyi araştırmalara göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 mouse arasında kaldım. Arada 100 lira oynuyor paradan ziyade kalite hissiyat önemli sizce Ajazz Aj 159 Pro mu Furylevel Z1 mi ikisi de çok iyi araştırmalara göre.

Hocam AJ159 Pro reklamlar ile 800 TL'ye vergi dahil alabiliyordun en son. Donanım olarak Ajazz daha iyi.

Biraz araştırıp görebilirsiniz? Aynı sensörü kullanıyorlar. Z1 650 Hz ve 1000KHz, Ajazz 750 IPS 8000KHZ dongle ve kablosuz şarj özelliği de mevcut.

Her şeyi Hz sanmanız ne güzel şey. Mcusunu ve diğer sorunlarını biliyor musun farenin?

Her şeyi Hz sanmanız ne güzel şey. Mcusunu ve diğer sorunlarını biliyor musun farenin?

Hocam dediklerimden bunu anladıysanız asıl size ne güzel. Bir dönem aktif olarak kullandım ve herhangi bir sorun yaşamadım? Siz sorun yaşamadınız diye diğerleri sorun yaşamayacak anlamına geliyor diyecekseniz cevabınızı şimdiden vereyim. Z1 alıp diğerleri sorun yaşamadı diye sorun yaşamayacağım ne malum? Onu geçtim birçok arkadaşım aldı sorun yaşayan görmedim.

Hocam dediklerimden bunu anladıysanız asıl size ne güzel. Bir dönem aktif olarak kullandım ve herhangi bir sorun yaşamadım? Siz sorun yaşamadınız diye diğerleri sorun yaşamayacak anlamına geliyor diyecekseniz cevabınızı şimdiden vereyim. Z1 alıp diğerleri sorun yaşamadı diye sorun yaşamayacağım ne malum? Onu geçtim birçok arkadaşım aldı sorun yaşayan görmedim.

Benim arkadaşlarım yaşadı ama gıcırdama sorunları, takılma sorunları dock bozuk gelme sorunları daha birçok şey var. Ayrıca 159 Pro 750 IPS mi? :D.

Garanti ve mcu durumundan dolayı Z1 daha önde. AJ159 Pro 8K hz fakat 8K hz kullanımda o mcu yetmeyebilir. Eğer stok beklerim dersen E-Yooso X-44 Pro bunu almanı öneririm. Nordic mcu ve 4000 hz özelliklerini barındırıyor.

Biraz araştırıp görebilirsiniz? Aynı sensörü kullanıyorlar. Z1 650 Hz ve 1000KHz, Ajazz 750 IPS 8000KHZ dongle ve kablosuz şarj özelliği de mevcut.
750 IPS sadece 3950 sensörlerde var 3395 sensörlerin hepsi 650 IPS. Eğer sitede yazılanı atacaksan şöyle özetleyeyim. Ajazz ilk başta nordic mcu olarak satışa sundu sonradan royuan olarak güncelledi. Fakat alan kişiler içini açtığında PAN180 mcu olduğunu gördüler.

Benim arkadaşlarım yaşadı ama gıcırdama sorunları, takılma sorunları dock bozuk gelme sorunları daha birçok şey var. Ayrıca 159 Pro 750 IPS mi? :D.

Senin arkadaşın sorun yaşadı diye herkes yaşamak zorundamı hocam? Böyle genelleme yapmak saçma. Fiyat olarakta kampanyalar ile neredeyse yarı fiyatına geliyor. O yüzden her şekil ajazz daha avantajlı.

Garanti ve mcu durumundan dolayı Z1 daha önde. AJ159 Pro 8K Hz fakat 8K Hz kullanımda o mcu yetmeyebilir. Eğer stok beklerim dersen E-Yooso X-44 Pro bunu almanı öneririm. Nordic mcu ve 4000 Hz özelliklerini barındırıyor.

750 IPS sadece 3950 sensörlerde var 3395 sensörlerin hepsi 650 IPS. Eğer sitede yazılanı atacaksan şöyle özetleyeyim. Ajazz ilk başta nordic mcu olarak satışa sundu sonradan royuan olarak güncelledi. Fakat alan kişiler içini açtığında PAN180 mcu olduğunu gördüler.

İngilizcesi var ise zaten açıklama kısmında bunun sadece Apex model için geçerli olduğunu anlayabilirdi.

Senin arkadaşın sorun yaşadı diye herkes yaşamak zorundamı hocam? Böyle genelleme yapmak saçma. Fiyat olarak da kampanyalar ile neredeyse yarı fiyatına geliyor. O yüzden her şekil Ajazz daha avantajlı.

Sizin arkadaşlarınız yaşamadı diye herkes yaşamayacak diye bir şey mi var? İlk siz genelleme yaptınız. Her şekil Ajazz daha mantıklı falan değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı