Ajazz AJ159 Apex alınır mı?

Caganww

Decapat
Daha fazla  
Ajazz AJ159 Apex almaya karar verdim. Birkaç yerden okudum çift tıklama falan diyor. Fakat bu sorunların dangıl uzak olduğu için olduğunu söyleyenler olmuş laptop kullanıyorum ve dangılın uzak kalacağı bir yer yok. Temu'dan 900 TL'ye geliyor alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ajazz AJ159 Apex almaya karar verdim. Birkaç yerden okudum çift tıklama falan diyor. Fakat bu sorunların dangıl uzak olduğu için olduğunu söyleyenler olmuş laptop kullanıyorum ve dangılın uzak kalacağı bir yer yok. Temu'dan 900 TL'ye geliyor alınır mı sizce?

Ben aldım 900 TL'ye daha iyi bir mouse yok dandik BİM'de satılan şeyler bile 700 800 TL kesinlikle alınır.

Ben direkt aldım. İhtiyacım yoktu ama bu paraya bu kadar donanımlı kablosuz mouse asla bulunmaz haliyle ana mouse yapacağım.

Sırf yanındaki 8KHz adaptörü için bile alınır. Bedava fiyata alınan üründe bu denli özellikler nimet gibi. Çift tıklama mevzusu muhtemelen eski sürümlerinde vardı şu ankiler yeni üretilecek olanlar haliyle çoğu hatası giderilmiştir.

Kesinlikle alınır alınmaz diyenler o fiyata daha iyi fare önerebilir ama öyle bir öneri geleceğini sanmam.

Sırf yanındaki 8KHz adaptörü için bile alınır. Bedava fiyata alınan üründe bu denli özellikler nimet gibi. Çift tıklama mevzusu muhtemelen eski sürümlerinde vardı şu ankiler yeni üretilecek olanlar haliyle çoğu hatası giderilmiştir.

Switch hatalı olup çift tıklama yapıyor olsa bile debounce time ayarı ile bu sorunun önüne geçiliyor. Çift tıklama yapan Logitech G102 farenin bile sorununu yazılımla çözdük. G HUB'da bu ayar yoktu.

Switch hatalı olup çift tıklama yapıyor olsa bile debounce time ayarı ile bu sorunun önüne geçiliyor. Çift tıklama yapan Logitech G102 farenin bile sorununu yazılımla çözdük. G HUB'da bu ayar yoktu.
Valla şu an pro kullanıyorum yağ gibi şimdilik bir sorunu yok dock sorunu vardı kendim çözdüm destek yardımcı olmadı sağolsunlar.

mouse alınır mükemmel. Fakat 900tl sana 1500 gibi bir fiyata patlayacaktır çünkü vergi koyuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı