Daha fazla
Evet.Bu mouse'u mu kullanıyorsunuz hocam ?
Evet.Bu mouse'u mu kullanıyorsunuz hocam ?
Hocam dün elime geçti kullandığım kadarı ile gayet güzel bir mouse Türkiye'deki aynı fiyattakilere göre farelerden daha iyi o kesin
Bu da grip tape ile birlikte görünüşü hocam
Palm olarak tutular ama elin büyükse çok uyumlu olmaz.Palm için uyumlu degil mi?
Hocam GIF'i nasıl yaptın?
Palm olarak tutular ama elin büyükse çok uyumlu olmaz.
En azından 8000 hz, özelleştirilebilir ekran, 3950 sensör gibi özellikle geliyor. Malzeme kalitesi de fiyatına göre güzel uzun vade de üzmez. Bu paraya G305 almaktansa bunu almak çok mantıklı tabii.Stoka tekrar gelecek mi acaba Ajazz ile ülkeler arası saat farkından dolayı görüşemedim gelse almak istiyorum estetik görüntüsü var Darmoshark'a 1700 verip birkaç ay sonra lekelenmesindense buna 1000 vermek daha iyi gibi.
Teşekkürler peki Wireless olarak mı kullanıyorsunuz ve gecikme gibi şeylerle karşılaştınız mı?
Hep wireless olarak kullanıyorum kablolu hiç kullanmadım. Ne gecikme ne de bağlantı kopması gibi sorunlarla karşılaşmadım.Teşekkürler peki Wireless olarak mı kullanıyorsunuz ve gecikme gibi şeylerle karşılaştınız mı?
900 küsür TL'ye geldi yanlış hatırlamıyorsam fakat inidirim kodu kullanarak 700-800 TL'ye bile alanlar oldu.Ne zaman tekrar gelir yahu? Çok iyi ürün. Gif de eklenebiliyor. Satın alanlar kaç TL'ye aldı vergi dahil?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.