Ajazz AJ159 Apex fare takılma yapıyor

Prosu bugün elime ulaştı güzel baya akıcı ama bende de ara ara takılma sorunu yapıyor 1000HZ'de kullanıyorum. Herkes deli gibi övüyordu da balon patladı :') Neyse yine de fiyatına göre güzel mouse en kötü kablolu kullanırsınız

Pro'su bugün elime ulaştı güzel bayağı akıcı ama bende de ara ara takılma sorunu yapıyor 1000Hz'de kullanıyorum. Herkes deli gibi övüyordu da balon patladı:') neyse yine de fiyatına göre güzel mouse en kötü kablolu kullanırsınız.

PC bileşenlerinin nedir, ve şark istastonu yani Dongle'ı fareye yakın mı acaba bir de uygulaması üzerinden güncelleştirmeleri yaptınız mı? Güncellemeleri yaparken fareyi kabloyla direkt bilgisayara bağlamanız gerekiyor.

PC bileşenlerinin nedir, ve şark istastonu yani Dongle'ı fareye yakın mı acaba bir de uygulaması üzerinden güncelleştirmeleri yaptınız mı? Güncellemeleri yaparken fareyi kabloyla direkt bilgisayara bağlamanız gerekiyor.
10cm falan vardı arada 5cm'e düşürdüm şu an takılma yaşamadım henüz, tüm güncellemeler tam. Monitör 75hz 1ms monitör, 1650 super, i5 10.nesil, 16gb ram

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı