Ajazz AJ159 Apex macro nasıl ayarlanır?

sfkulusoy

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar fare yeni geldi kullanmaya başladım. Fakat FPS oyunlarda macro ayarlamayı düşünüyorum ama o tuşu sadece oyunlarda macro olarak ayarlamak istiyorum tam çözemedim uygulamasını çözen varsa help :D

Öncelikle driver üzerinden macro yapacaksın. Ardından macro atamak istediğin tuşu "mouse" sayfasından seçeceksin. Daha sonra aynı sayfada bulunan aşağıdaki macro kısmından ayarladığın macroyu seçip sayfanın sağ tarafındaki "current key functıon" kısmından confirm butonuna tıklayacaksın. Ayarlamış olduğun macro ayarladığın tuşa bu şekilde atanmakta.

Öncelikle driver üzerinden macro yapacaksın. Ardından macro atamak istediğin tuşu "mouse" sayfasından seçeceksin. Daha sonra aynı sayfada bulunan aşağıdaki macro kısmından ayarladığın macroyu seçip sayfanın sağ tarafındaki "current key functıon" kısmından confirm butonuna tıklayacaksın. Ayarlamış olduğun macro ayarladığın tuşa bu şekilde atanmakta.

Çözdüm reis bende 😄 biraz geç oldu ama yine de sağ olasın

Yardimci olur musun ben cozemedim olayi.
@kaorqunnc arkadaşın yazmış olduğu mesajdakileri uygulamanız yeterli. Anlamadığınız nokta neresi?

-Macro kısmına girin,
-Start butonuna basıp makronuzu kaydedin,
-Üst başlıklardaki Mouse sekmesine girin,
-Mouse resminde hangi tuşun makroyu çalıştırmasını istiyorsanız o tuşa basın,
-Aşağıdaki Macro bölümünde kaydettiğiniz makroyu seçerek sağ taraftaki Current Key Function bölümündeki Forbidden - Reset - Confirm butonlarından Confirm'e basın ve artık fare üzerinde belirlemiş olduğunuz tuşa basarak makronuzu çalıştırabilirsiniz.

Ben PUBG Mobile için macro ekliyorum sağ tık ile dürbün açıp macroyla sıkmaya başlayınca dürbünü kapatıyor nasıl çözeceğim?

Çözdüm reis bende 😄 biraz geç oldu ama yine de sağ olasın

Share detayında hazır macrolar var Valorant için indir yapıyorum hiçbir şey olmuyor kayıt da oldum programa önce onu soruyordu ama ayarlayamadım sen çözebildin mi acaba?

@kaorqunnc arkadaşın yazmış olduğu mesajdakileri uygulamanız yeterli. Anlamadığınız nokta neresi?

-Macro kısmına girin,
-Aşağıdaki Macro bölümünde kaydettiğiniz makroyu seçerek sağ taraftaki Current Key Function bölümündeki Forbidden - Reset - Confirm butonlarından Confirm'e basın ve artık fare üzerinde belirlemiş olduğunuz tuşa basarak makronuzu çalıştırabilirsiniz.
Sıfırdan macro degilde programın içinde share hazır macrolar mevcut valo cs için vs bunları atama yapamiyorum acıkcası indir butonu var indirmiyor kayıt hatası veriyordu kayıt oldum ama yine olmadı nasıl çözebiliriz

Son düzenleme:

-Macro kısmına girin,
ya bu sol tık veya sağ tık makrosunda nasıl basılı tutunca olucak minecraft icin mesela

-Macro kısmına girin,
ya bu sol tık veya sağ tık makrosunda nasıl basılı tutunca olucak minecraft icin mesela

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı