Ajazz AJ159p nasıldır?

Sadece o değil, sensör farkı ve tepkime süresi, Apex'in tepkime süresi 8000 Hz

Ben Pro'dan bahsediyordum p ile Pro farklı olabilir

159p hocam benim bahsettiğim 159 Pro değil. Sanırım 159p 1K Hz kablosuz alıcıya sahipken Pro'da 8K Hz varmış. Bu cihazın 1K Hz olması CS gibi oyunlarda bana dezavantaj sağlar mı gecikmeyi hisseder miyim acaba?

Niye gecikme sağlasın ki çoğu esporcu 1000Hz kullanıyor şu an zaten Max 2000 Hz kullanan var espor camiasında CS de ve yıllardır zaten 500 Hz 1000Hz fareler kullanılıyor bir dezavantajı yok arkadaşım 4000Hz kullanıyor CS de bir fark olmadığını söylüyor

Farkı da hissedeceğini hiç sanmam

Kısaca tamamen pazarlama stratejisi, denedim evet 8000 Hz veriyor, ama işime yaramıyor ki. En fazla 4000 Hz'i kullanırım. Ancak o da şarj yiyor diye kullanmıyorum. Bir fark hissettirmiyor, 2000 kullanıyorum o da en optimize FPS'i işlemciyi yormadan kullanabildiğim optimum seçenek diye.

Kablosuz 720 TL'ye mouse almışın sence değmez mi?

Kanka uzun bir süredir kullanıyorsun sanırım şu anda ben de 159p alma niyetindeyim birkaç kişi sensörü kötü, titreme yapıyor, bozuluyor gibisinden şeyler demiş alsam mı almasam mı bilemedim bir de ağırlık noktasının arka tarafta olması da kafamı karıştırdı farenin dengesini çok bozuyor mu? Açıkçası ben mouse şekline kolay alışabilen birisiyim daha önce çok büyük mouserlardan mini modelli mouselara geçişler yaptım buna da alışırım diye düşünüyorum fakat bir sormak istedim bunu da

Kanka uzun bir süredir kullanıyorsun sanırım şu anda ben de 159p alma niyetindeyim birkaç kişi sensörü kötü, titreme yapıyor, bozuluyor gibisinden şeyler demiş alsam mı almasam mı bilemedim bir de ağırlık noktasının arka tarafta olması da kafamı karıştırdı farenin dengesini çok bozuyor mu? Açıkçası ben mouse şekline kolay alışabilen birisiyim daha önce çok büyük mouserlardan mini modelli mouselara geçişler yaptım buna da alışırım diye düşünüyorum fakat bir sormak istedim bunu da.

Hocam ben hem Pro hem de p modelini aldım. Öncelikle mouse sensörü konusunu çok da anladığımı söyleyemem ama ben bir eksisini görmedim. Benim önceki farem Bloody A90'dı yaklaşık 150 gram bu yeni gelen ise 55 gram civarı hafifliğini bu yüzden beğendim. Arka taraf veya ön tarafın ağırlığı ile ilgili oynarken fazla dengesini bozacak durum yok bence hatta ben hissetmedim diyebilirim. Tek sıkıntısı skatezler bir tık yavaş gibi geldi bu benim mousepadim ile de ilgili olabilir ama önceki faremde metal skatez vardı ve o ağırlığa rağmen pürüzsüz kayıyordu bunda sanki bir problem var gibi hissediyorum ama problem yaşarsanız ekstra skatez alıp değiştirebilirsiniz zaten.

Kanka uzun bir süredir kullanıyorsun sanırım şu anda ben de 159p alma niyetindeyim birkaç kişi sensörü kötü, titreme yapıyor, bozuluyor gibisinden şeyler demiş alsam mı almasam mı bilemedim bir de ağırlık noktasının arka tarafta olması da kafamı karıştırdı farenin dengesini çok bozuyor mu? Açıkçası ben mouse şekline kolay alışabilen birisiyim daha önce çok büyük mouserlardan mini modelli mouselara geçişler yaptım buna da alışırım diye düşünüyorum fakat bir sormak istedim bunu da
Mouse şahsen gayet dengeli, yanlarının tam ortasından tutunca ne arkaya sarkıyor ne öne. Ayrıca 54 gram ağırlık bir yöne toplansa bile kolay kolay anlamazsın.

Deneyimlerime gelirsek;
Tıklamasında sorun yok şuana kadar, orta tuşu da bayağı iyi dayanmaya devam ediyor. Hayvan gibi orta tuş kullanırım masaüstünde olsan oyunda olsun hala bozulmadı. Birkaç kez yere düştü diye mi bilmiyorum yan tuşlarının altındaki plastiğe biraz bastırınca gıcırdıyor onun dışında bir sorun yaşamadım.
Önemli kısımdan bahsedeyim fareyi kablosuz kullanırken 1 kere bile kopma yaşamadım. Şarj süresi eğer yüksek HZ'lerde kullanmazsan gayet birkaç gün kullanırsın. Ancak mouse'u arada bir kullanmayı bıraktığın senaryoda 2-3 gün gider diye düşünüyorum. Tüm gün oynadığım zaman günün akşamında bitti, bi 8 ile 6 saat gidiyor.

Arkadaşlar 159p modeline sahibim bir sorum olacak. Şarj istasyonunda full şarj olduğunu nereden anlayacağım? 30 dakika geçmesine rağmen hep kırmızı yanıp şarj oluyor. Siz kaç dakika şarj ediyorsunuz fulleniyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı