Ajazz AJ179 Apex alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Özellikleri fena değil gibi sizce alınır mı? Bir de fareyi bilgisayara bağlamak için docku bilgisayara mı takmak lazım? Hiç kablosuz mouse kullanmadım ondan soruyorum.

Hepsiburada uzerinden almam gerekiyor limitim var fiyati 3400. Zaten maksimum o kadar bütçe ayirdim.
3950 sensör ve 8000 hz fakat mcu pan180. Yerinde olsam ATK Blazing Sky Z1 Pro Max Wireless Mouse
Scyrox V6 8K Wireless Mouse bunlara bakardım çünkü nordic mcu kullanıyorlar. AJ159 Apex kullandım 8000 hz de mcu kaynaklı zaman zaman takılmalar yaşadım. 3000 TL üstüne çıkıyorsan nordic mcu işlemcili mouse bakman daha iyi olabilir tabi apex'i sırf tft ekranı için almıyorsan.

3950 sensör ve 8000 Hz fakat mcu pan180. Yerinde olsam ATK Blazing Sky Z1 Pro Max Wireless Mouse
Scyrox V6 8K Wireless Mouse bunlara bakardım çünkü nordic mcu kullanıyorlar. AJ159 Apex kullandım 8000 Hz de mcu kaynaklı zaman zaman takılmalar yaşadım. 3000 TL üstüne çıkıyorsan nordic mcu işlemcili mouse bakman daha iyi olabilir tabii Apex'i sırf TFT ekranı için almıyorsan.

Ya modeli yuksek diye bakmistim 2-3 model arasında kaldım.

Glorious model d2/o2 Pro
Ajazz 139 Pro / AJ179 Apex
DeathAdder V3
DeathAdder v3'un yorumlarinda scroll problemi yasayan olmus bendeki mouse da Razer ondan degisiyorum scroll probleminden dolayi. Glorious iyi midir D2 Pro'ya da O2 Pro?

3950 sensör ve 8000 hz fakat mcu pan180. Yerinde olsam ATK Blazing Sky Z1 Pro Max Wireless Mouse
Scyrox V6 8K Wireless Mouse bunlara bakardım çünkü nordic mcu kullanıyorlar. AJ159 Apex kullandım 8000 hz de mcu kaynaklı zaman zaman takılmalar yaşadım. 3000 TL üstüne çıkıyorsan nordic mcu işlemcili mouse bakman daha iyi olabilir tabi apex'i sırf tft ekranı için almıyorsan.
Aj159 apex kullandım uzun süre 1 kere bile bağlantı sorunu yaşamadım direkt ajazz ürünlerinde sorun yaşamadım ben ajazz ürünlerini gayette tavsiye ederim ben. dediğin fareleri kullandım misal hiçbiri ajazz aj139 pro'nun tadını veremedi.

Dostum ben 1900 liraya Temu'dan aldim bugün 3500 lira verilmez o fareye 500 falan ekleyip Razer alirim 2.elden oyle bütçem olsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı