Xbox Elite series 2 vs Razer Wolverine V3 Pro

0rkun

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Tulpar T7 V21.8 17,3"
Xbox Elite series 2 ve Razer Wolverine V3 Pro arasında kaldım. PC için alıyorum, genel olarak hikayeli oyunlar oynayacağım. Birini bile deneyimlediyseniz yazmanız benim için değerli. Fiyat benim için önmenli değil en iyisi hangisiyse onu alacağım. Farklı bir öneriniz varsa açığım.

Ayrıca Razer Wolverine V3 Pro 8k modelinin Wolverine V3 Pro ile farkı sadece hz mi?

Tabii ki Wolverine V3 Pro. Xbox elite 2 o çağ dışı analog stickleri ile Wolverine'e rakip bile olamaz.

Ama o da kesinlikle parasını hak eden bir kol değil. Sadece PC de kullanacaksanız Gamesir G7 Pro tavsiye ederim.

Tabii ki Wolverine V3 Pro. Xbox Elite 2 o çağ dışı analog stickleri ile Wolverine'e rakip bile olamaz.

Ama o da kesinlikle parasını hak eden bir kol değil. Sadece PC de kullanacaksanız GameSir G7 Pro tavsiye ederim.

Yanıtın için teşekkür ederim. Yurt dışından alacağım için 10.000₺ gibi bir fiyata geliyor. Gördüğüm kadarıyla bu segmentte Wolverine V3 Pro diğer kontrolcülerden ya daha iyi ya da eşit, sizin bildiğiniz kadarıyla daha iyisi var mı?

Xbox Elite series 2 ve Razer Wolverine V3 Pro arasında kaldım. PC için alıyorum, genel olarak hikayeli oyunlar oynayacağım. Birini bile deneyimlediyseniz yazmanız benim için değerli. Fiyat benim için önmenli değil en iyisi hangisiyse onu alacağım. Farklı bir öneriniz varsa açığım.

Ayrıca Razer Wolverine V3 Pro 8k modelinin Wolverine V3 Pro ile farkı sadece hz mi?
Rekabetçi oyunlar oynamayacaksanız Wolverine V3'e yurtdışı fiyatı bile 10k iken gerek var mı hocam?

ZD Ultimate Legend veya Flydigi Vader 5 Pro'ya da bir bakın isterseniz. Bunlar da tepe modeller.

Rekabetçi oyunlar oynamayacaksanız Wolverine v3'e yurt dışı fiyatı bile 10k iken gerek var mı hocam?

Zd Ultimate Legend veya flydigi vader 5 Pro'ya da bir bakın isterseniz. Bunlar da tepe modeller.

Bahsettiğiniz kolları Amazon'da bulamadım. İnternette arattığımdada Çinli üreticilerle karşılarım. Şahsen Çin'den gelen ürünlere garanti yüzünden güveniyorum.

Bahsettiğiniz kolları Amazon'da bulamadım. İnternette arattığımdada Çinli üreticilerle karşılarım. Şahsen Çin'den gelen ürünlere garanti yüzünden güveniyorum.
Çinliler gamepad konusunda batılı firmalara göre inovasyonda daha öndeler hocam. Sony ve Microsoft halen ALPS stickler kullanırken Çinliler yarı fiyatına hall effect stickli gamepadler yapıyor.
Flydigi premium bir markadır bu arada.

Yanıtın için teşekkür ederim. Yurt dışından alacağım için 10.000₺ gibi bir fiyata geliyor. Gördüğüm kadarıyla bu segmentte Wolverine V3 Pro diğer kontrolcülerden ya daha iyi ya da eşit, sizin bildiğiniz kadarıyla daha iyisi var mı?
Böyle bir fiyatı ben veremem özellikle de Razer'e. Sizin bütçe sınırınız olmadığı için alabilirsiniz. Ama ergonomisi farklı bir kol, yabancı içerik üreticileri alışmakta zorluk çekilebileceğine dikkat çekiyor hep.

En tepe ürünler @AdvocateD 'in de belirttiği gibi ZD Ultimate Legend,Flydigi Vader 5 var yurtdışından. Bunların dışında konu içinde belirtilen Gamesir G7 Pro var. Mobapad HuBen2 , BEITONG Kunpeng 70, Gulikit ES Pro var yurtdışından,
Benim sahip olduğum, kol sayısı sınırlı Logitech F310, DS4, Dualsense, Xbox 8&9. nesil, 8bitdo Sn30pro+, Ultimate 2C, Gamesir T3 Lite, Super Nova ve G7 Pro var. Bunların arasından en çok sevip kullandığım Super Nova, tuşları sessiz, RT/RB tuşları büyük ve basış hissi güzel, analoglardaki düğmeleri hafif. Fiyatıyla doğru orantılı değil bence aldığımız deneyim, en pahalısını kovalamaktan vazgeçmek lazım.

@Katipke daha iyi önerilerde bulunabilir yüksek bütçede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı