Ajazz AJ199 Max alınır mı?

Acıkcası bu butceye kablosuz Helıos II, MAD R, VXE R1 Pro bunları rahatlıkla alabılırsın ancak, Wraithin ındırım olayına gırecegını sanmıyorum ki belki Kasımın ilk haftaları bazı urunlere ındırım veyahut sunu alana su beles gıbı kampanyalar yapılabılır. Butce 2.5e ise, MAD R onerebılırım. Acelen yoksa mechkeys uzerınden pre order MAD R alabılırsın kargo beklerım dersen. 56 dolara gelıyor.
Yani hocam fareyi sadece kablosuz ve kaliteli olduğu için alacağım çünkü genelde oyun oynarsam kol ile oynadığım için fareye gerek kalmıyor arada rekabetçi oyunlar oynuyorum. Mad R ve VXE R1 Pro'ya bu kadar para vermek benim için gereksiz şahsen.

Anladım, ancak almısken dedıgınız gıbı kalıtelı uzun omurlu bır urun almanı sızın acınızdan daha dogru olur diye dusunuyorum. En ucuz degecek mouselar onlar diyebilirim, henuz Z1 denemedım ancak kablosuz oldugu ıcın ona da sans verebılırsınız. Kalitesi hakkında hıcbır fıkrım yok.

Anladım, ancak almısken dedıgınız gıbı kalıtelı uzun omurlu bır urun almanı sızın acınızdan daha dogru olur diye dusunuyorum. En ucuz degecek mouselar onlar diyebilirim, henuz Z1 denemedım ancak kablosuz oldugu ıcın ona da sans verebılırsınız.
Sağolun öneriniz için hocam A950 Pro stoğu gelmez Z1 alıp geçerim büyük ihtimal.

A950 Pro ne kadar ki? O da 2 civarı degıl mıydı? En son tum Dareu urunlerıne zam geldı cunku.
Dareu ürünlerine zam geldi de stok gelirse indirim ile beraber gelir büyük ihtimal zamlanmadan önceki fiyatı 1350 idi yanlış hatırlamıyorsam. 1500 TL üstü fiyat ile stok gelirse yine Z1 alırım. Z1'de bağlantı problemi yaşanmıyor diyorlardı biraz daha kullanıcı yorumu biriksin duruma göre stok beklemeden de alabilirim.

Aslında ikinci el acık mısın fıkrım yok ancak, sorunsuz Pulsar X2 satılıyordu yanlıs degılsem kargo dahıl 1600 cıvarına, ona da bakabılırsın. Yoksa Dareu veyahut Z1 hayırlı olsun sımdıden.

Aslında ikinci el acık mısın fıkrım yok ancak, sorunsuz Pulsar X2 satılıyordu yanlıs degılsem kargo dahıl 1600 cıvarına, ona da bakabılırsın. Yoksa Dareu veyahut Z1 hayırlı olsun sımdıden.
Şimdilik 2. el düşünmüyorum eğer düşünürsem size yazarım hocam sağolun.

Tabi ki, ikinci elden ucuza cok guzel modeller denk gelebılıyor. Pg ile alırsınız en kotu sorunlu vesaıre cıkarsa gonderırsın ıade.

Dareu ürünlerine zam geldi de stok gelirse indirim ile beraber gelir büyük ihtimal zamlanmadan önceki fiyatı 1350 idi yanlış hatırlamıyorsam. 1500 TL üstü fiyat ile stok gelirse yine Z1 alırım. Z1'de bağlantı problemi yaşanmıyor diyorlardı biraz daha kullanıcı yorumu biriksin duruma göre stok beklemeden de alabilirim.
Gayet güzel bir fare hocam 1 aya yaklaştı MCU kısmında hiç sorun yaşamadım, 1,5 kez şarj ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı