Ajazz AJ199 vs Darmoshark N3

Bütçe
1000
Razer DeathAdder V2 daha mı iyi peki EC2B'den? Yani satıp geçmek mantıklı olur mu?
Rival 600'da var aynı fiyatta.
DA V2 iyidir. 900 civarına bulursanız kablolu olarak gayet güzel. Zaten ergo kullanıyorsunuz, kolay kavrarsınız gibime geliyor. Rival 600 bakmayın bile.

DA V2 iyidir. 900 civarına bulursanız kablolu olarak gayet güzel. Zaten ergo kullanıyorsunuz, kolay kavrarsınız gibime geliyor. Rival 600 bakmayın bile.
Ulan ben 800 diye bakıyordum DA V2'ye ne ara 1100 oldu? Bunlar 700-800 arasında gitmiyor muydu? Gerçekten şaka gibi...

@599108 700-800 için önerilecek bir şey var mıdır?

Son düzenleme:
Ulan ben 800 diye bakıyordum DA V2'ye ne ara 1100 oldu? Bunlar 700-800 arasında gitmiyor muydu? Gerçekten şaka gibi...

@599108 700-800 için önerilecek bir şey var mıdır?
ConncetGame üzerinden bir tane vardı. Onu önermiyorum, HyperX Pulsefire Haste var. Veya bekleyip para gelince Wireless geçin hocam.

ConncetGame üzerinden bir tane vardı. Onu önermiyorum, HyperX Pulsefire Haste var. Veya bekleyip para gelince Wireless geçin hocam.
Aynen doğru diyorsunuz. İleride cebim rahatladığında daha mantıklı olur. Şuan düşündüm yani kablosuz için açılmayada gerek yok o kadar. Pulsefire'ı beğeniyorum ama delikli olduğu için çekiniyorum. Çünkü benim odam tozlanmaya çok müsait içine toz girebilir ve elim terlerse sıvı girer diye çekiniyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı