Bu klavye mi daha iyi yoksa linkteki mi ve ne farkları var tek fark dış görünüş ve Switch rengi mi?
Vergisiz olur mu kardeş1 dolarlık ürün alsan bile artık vergi alıyorlar.
Bu klavye mi daha iyi yoksa linkteki mi ve ne farkları var tek fark dış görünüş ve Switch rengi mi?
ne farkları var hepsi aynı geliyorBu kadar para verilmez buna.
DAREU EK75 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi - Dream Switch-Type-C - Siyah
DAREU EK75 Mekanik Oyuncu Klavyesi -2 taraflı RGB şerit - Dareu Dream Switch-Type-C -Mekanik Oyuncu Klavyesi Düzen %75 Ayar Düğmesi Her iki taraftaki ışık şeritlerinde 7 arka ışık modu + 3 aydınlatma modu Switch Dareu Dream'i Pre Lube ile Kullanım Keyfine Varın Ürün Açıklaması Bağlantı modu...shop.connectgame.com.tr
263 daha çıkart cebinden bunu al.
İnceleme: Dareu EK75 mekanik klavye incelemesi
Herkese merhaba. Bugün sizlerle birlikte 3 günden beri kullanmış olduğum ve incelemesini yazmak için sabırsızlanıp hemen inceleme yazayım dediğim uygun fiyatı ve kalitesiyle öne çıkan Dareu EK75 incelemesiyle karşınızdayım. Ürünü satın almak isterseniz ConnectGame üzerinden temin edebilirsiniz...www.technopat.net
Ne farkları var hepsi aynı geliyor.
bu ajazz ak680in trde satılsaydı fiyatı ne olurdu? Yani 800lük şey mi 650ye düştü yoksa 1500lük şey mi düştü o niyetle soruyorum.Attığın ürün Türkiye için maksimum 500-550₺ edebilecek bir ürün. Attığımda ses knbo'u var, stabları hali hazırda çok iyi, switch topluğu da oldukça yerinde. Kendiğinden modlu olmasını geçiyorum.
Hepsi aynıysa attığını al.
Bu Ajazz AK680'in TR'de satılsaydı fiyatı ne olurdu? Yani 800'lük şey mi 650ye düştü yoksa 1500'lük şey mi düştü o niyetle soruyorum.
Bu Ajazz AK680'in TR'de satılsaydı fiyatı ne olurdu? Yani 800'lük şey mi 650ye düştü yoksa 1500'lük şey mi düştü o niyetle soruyorum.
bende tam onu alcaktım şimdi bunu alacağımŞaka gibi fiyat, Z11 yerine bunu alsaydım keşke.
Ajazz AK680 Mechanical Keyboard
Type with the speed of light using the Ajazz AK680 Mechanical Keyboard! This wired marvel boasts lightning-fast keys for smooth and effortless typing. Experience superior gaming performance with the Ajazz AK680 Wired Mechanical Keyboard. Its responsiveness and tactile feedback make it a great...www.whatgeek.com
AK68030 koduyla 21 dolar. Bu paraya alabileceğiniz en iyi klavye bu gibi duruyor.
Güncelleme:
Nereden duymuştunuz? Ben baktımda ne internette ne de youtubeda incelemesi yok.yay sesi geldiğini duymuştum bu klavye hakkında, ama bu fiyata yay sesi bi zahmet gelsin. Onun dışında bu fiyata gayet iyi klavye.