Ben hala kullanıyorum bir problemi yok red switch in sesi bana gore guzel kisiden kisiye degisir brown biraz daha tok brown daha guzel gelebilir.
Siz yurt dışından aldınız değil mi? Bir de bazıları red switch sıkıntılı demiş sizde herhangi bir sıkıntı var mı? Çift basma vb.
Problem değil hocam ben de red switch aldım 1,5 sene idare etsin yeter.Merhaba hocam kullanıyorum yurt dışından aldim ben klavye güzel ama 2 klik klavye performansı beklemeyin ufak çınlama var ama brown olsa da olur çınlama muhtemelen bir sorunu yok şu anlık küçük olması çok iyi büyükleri kullanamaz oldumbiraz işim vardı telefondan yazıyorum noktalamaya dikkat edemedim kusura bakma sesi de güzel ama sen vatana vs git hangi ses guzel gelirse al
Merhaba hocam kullanıyorum yurt dışından aldim ben klavye güzel ama 2 klik klavye performansı beklemeyin ufak çınlama var ama brown olsa da olur çınlama muhtemelen bir sorunu yok şu anlık küçük olması çok iyi büyükleri kullanamaz oldumbiraz işim vardı telefondan yazıyorum noktalamaya dikkat edemedim kusura bakma sesi de güzel ama sen vatana vs git hangi ses guzel gelirse al.
Bendede aynı klavye var sıkıntı çıkmadı.Problem değil hocam ben de red switch aldım 1,5 sene idare etsin yeter.
Bir de herhangi bir tuşta sıkıntı var mı? Çift tıklama, tuşun takılı kalması vb.
Yok hocam kaça aldınız acaba?Problem değil hocam ben de red switch aldım 1,5 sene idare etsin yeter.
Bir de herhangi bir tuşta sıkıntı var mı? Çift tıklama, tuşun takılı kalması vb.
Yok hocam kaça aldınız acaba?
Bir de hocam bunun uygulamasını nereden bulacaz?Yok hocam kaça aldınız acaba?
uygulamasına gerek yok bence zaten rgb değil. Çok önemliye ufak bir araştırmayla bulabilirsin.Hocam 917 TL'ye aldım mor rengini.
Bir de hocam bunun uygulamasını nereden bulacaz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.