Ajazz AK680 alınır mı?

@JrWhite hocam hâla kullanıyor musunuz? Bir problem var mı? Red switchin sesi nasıl?

@JrWhite hocam hâla kullanıyor musunuz? Bir problem var mı? Red switchin sesi nasıl?

Ben hala kullanıyorum bir problemi yok red switch in sesi bana gore guzel kisiden kisiye degisir brown biraz daha tok brown daha guzel gelebilir.

Merhaba hocam kullanıyorum yurt dışından aldim ben klavye güzel ama 2 klik klavye performansı beklemeyin ufak çınlama var ama brown olsa da olur çınlama muhtemelen bir sorunu yok şu anlık küçük olması çok iyi büyükleri kullanamaz oldum :) biraz işim vardı telefondan yazıyorum noktalamaya dikkat edemedim kusura bakma sesi de güzel ama sen vatana vs git hangi ses guzel gelirse al

Merhaba hocam kullanıyorum yurt dışından aldim ben klavye güzel ama 2 klik klavye performansı beklemeyin ufak çınlama var ama brown olsa da olur çınlama muhtemelen bir sorunu yok şu anlık küçük olması çok iyi büyükleri kullanamaz oldum :) biraz işim vardı telefondan yazıyorum noktalamaya dikkat edemedim kusura bakma sesi de güzel ama sen vatana vs git hangi ses guzel gelirse al
Problem değil hocam ben de red switch aldım 1,5 sene idare etsin yeter.

Merhaba hocam kullanıyorum yurt dışından aldim ben klavye güzel ama 2 klik klavye performansı beklemeyin ufak çınlama var ama brown olsa da olur çınlama muhtemelen bir sorunu yok şu anlık küçük olması çok iyi büyükleri kullanamaz oldum :) biraz işim vardı telefondan yazıyorum noktalamaya dikkat edemedim kusura bakma sesi de güzel ama sen vatana vs git hangi ses guzel gelirse al.

Bir de herhangi bir tuşta sıkıntı var mı? Çift tıklama, tuşun takılı kalması vb.

Problem değil hocam ben de red switch aldım 1,5 sene idare etsin yeter.

Bir de herhangi bir tuşta sıkıntı var mı? Çift tıklama, tuşun takılı kalması vb.
Bendede aynı klavye var sıkıntı çıkmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı