Ajazz AK680 alınır mı?

Bütçe
1000

Mutsuz123

Centipat
Evet uzun zamandır bu bütçelerde klavye arıyordum. Tek istediğim beni uzun süre götürsün uzun vadeli ve sorunsuz olsun. Çok bunaldım şu anki adını soyunu bilmediğim klavyeden.

Evet bu klavye alınır mı? Aranızda kullanan var mı bu tarz bütçelerde ne önerirsiniz?
Alınır. Bu fiyatta en iyi klavye olabilir.

Hocam eksileri vs. yoktur değil mi başka alternatifler var mı daha iyi olarak cidden adamakıllı bir şey almak istiyorum.
Eksileri tabii ki var, tuşları ince ve kalitesiz olduğundan ışık geçiriyor falan işte. Düşük bütçeli klavye sorunları klasik. Bu paraya bu kadar, ne bekliyorsunuz ki?

Eksileri tabii ki var, tuşları ince ve kalitesiz olduğundan ışık geçiriyor falan işte. Düşük bütçeli klavye sorunları klasik. Bu paraya bu kadar, ne bekliyorsunuz ki?

Kral ben kullandığım ekipmanları gayet temiz ve kırıp dökmeden oynarım sıkıntı olmaz o yüzden.

Hocam kendi deneyimim, klavyeyi aldığım 2 hafta içinde 3 tuşta çift tıklama sorunu çıktı.

Kral biraz bu elektronik şans işine bağlı.

30 dolara mekanik, hotwsap ve kablosuz özellikleri sunan klavyeden bir şey beklememek lazım. Ben almazdım.

Bende öyle düşünüyorum hocamda napalim önerileriniz neler.

Kral ben kullandığım ekipmanları gayet temiz ve kırıp dökmeden oynarım sıkıntı olmaz o yüzden.

Hocam switchlerin markası "Drinkey" diye hiç duymadığım bir şey. Switchleri görünce çok umut etmedim aslında.

Bende öyle düşünüyorum hocamda napalim önerileriniz neler.
E-Yooso Z11 ve Z686 var Trendyol üzerinde. Onlara bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı