Sökülebilir bir vida yok. Duz UCL'u vidalar sokulmemek uzere kasaya sabitlenmis gibi duruyor. Kasanin üstündeki çıta haric sökülebilir hiçbir şey bulamadim. Etiketin altinda kalan vida benzeri yeri bile bile duz ve acilamaz yapmışlar.
ABS olduğunu hala düşünmüyorum açıkçası, daha önce bu kadar kalın bir ABS keycap görmedim. Yansıtmasından kastım ise standart ABS keycapların ayna gibi ışığı yansıtması. Bu klavyenin keycapları matlığını koruyabiliyor.
Bu görsellere bakabilirsiniz, @ozguven_askim hocam da kendi klavyesinde hangisi olduğunu söylerse mükemmel olur.
Sahsen tam tersini düşünüyorum. Ses olarak zevk meselesi ancak hafif yanki yapiyor ve basim hissiyati pek hosuma gitmedi. PBT keycap swaplayacağım muhtemelen biraz duzelir.
Sorun bendemi bilmiyorum ama AK680MAX gerçekten iyi hissettirmedi. Kalite olarak zaten bu fiyata manyetik switch aldığım için öyle cok bir beklentim yoktu ama manyetik switch cok gereksiz hissettiriyor. Önceki klavyemde algiladigi yere alistigim icin ona göre tepki veriyordum. Bunda sadece dikkat etmiyorum. Algilama ve resetleme noktasini üste çektim adini hatirlamiyorum ama hata azaltmayla ilgili ayarida açtım. Yapmam gereken baska bir şey var da benmi kacirdim?
Ayrica whatgeek hakkindaki bilgilendirmeniz icin teşekkür ederim. Isime yarar muhtemelen.
Hocam telefon kaliteli çekim yaptığı için fazla MB oluyor atamıyorum görseli sadece SS alıp atınca kalitede biraz düşüyor ama böyle attım resme bakabilirsiniz parlak bir yüzeyi var auladakine kıyasla dokununca daha hoş bence. Bence ABS hocam bu çünkü fotoğraftaki gibi parlıyor.
Bu arada o yankı sesi güzel zaten ama metal kasa olduğundandır herhalde. F75 sattığıma bir tık pişmanlık geldi ama bunun sebebi klavyenin globalde pahalı olduğundan mıdır popüler kültür müdür bilemiyorum ama satma sebebim gereksiz görmem zaten işten gelince 3 4 saat akşam sadece oyun vs. oynuyorum ama ben mini klavyeyi çok özlemişim onu fark ettim. Ok tuşları olduğu sürece mini klavyenin hiçbir dez avantajı yok bence.
Materyal farkını buradan bile anlayabilirsiniz, soldaki eski klavyemden çıkma ABS keycap.
Kaliteli bir ABS kalitsesiz bir PBT'den bile daha iyi olabiliyor. Reddit'de bununla ilgili bir konu görmüştüm. Her PBT ve her ABS ayni kalitede degil.
Bu klavyelerin içini açıp tape mod uygulasak sensörlerde sorun olur mu acaba? Klavyenin sesi biraz daha toklaştırmak istiyorum. PCB'nin arkasına 3-4 kat kağıt bantlama yapma videoları gördüm mekanik klavyeler için. Sesi güzelleştiriyor. Aynısı halleffect klavyelere de yapılabilir mi bilen var mı?
Mıknatıslık bir olay olmadığı için problem olacağını sanmıyorum, kullanabilirsiniz.
Fakat içinin nasıl açıldığı hakkında hala bir fikrimiz yok.
Hocam ekte Ajazz AK680MAX kalvyenin tüm detaylı fotoğraflarını atıyorum, bana göre: Fiyat açısından böyle bir kalite normal. Üstünde kullanılan işlemcide yani (mcu) tüm sistem atamaları vb. burada yapılıyor, kafama takılan kablosuz özelliği için olan komponentler yerinde duruyor. Ben smd RGB LED için acaba yerleri duruyor mu diye ümitlenmiştim ama kart yani (PCB) tamamen bu RGB olmayan modele göre yapılmış. Ben Temu'dan 800 TL civarına aldım, aldığım fiyata göre çok iyi ürün diyebilirim.
Hocam ekte Ajazz AK680MAX kalvyenin tüm detaylı fotoğraflarını atıyorum, bana göre: Fiyat açısından böyle bir kalite normal. Üstünde kullanılan işlemcide yani (mcu) tüm sistem atamaları vb. burada yapılıyor, kafama takılan kablosuz özelliği için olan komponentler yerinde duruyor. Ben smd RGB LED için acaba yerleri duruyor mu diye ümitlenmiştim ama kart yani (PCB) tamamen bu RGB olmayan modele göre yapılmış. Ben Temu'dan 800 TL civarına aldım, aldığım fiyata göre çok iyi ürün diyebilirim.