enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 14 Şubat 2025 #611 wreksia dedi: Hocam space basınca sanki yay sesi geliyor gibi bir de siz video atabilir misiniz aynı mı diye bakmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Benimkinde Gateron jade switch mevcut, yine de atmamı ister misiniz? Şu an switch çıkarıcım kayıp olduğu için çıkartamıyorum.
wreksia dedi: Hocam space basınca sanki yay sesi geliyor gibi bir de siz video atabilir misiniz aynı mı diye bakmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Benimkinde Gateron jade switch mevcut, yine de atmamı ister misiniz? Şu an switch çıkarıcım kayıp olduğu için çıkartamıyorum.
wreksia Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 671 Çözümler 2 14 Şubat 2025 #612 enzyyx dedi: Benimkinde Gateron jade switch mevcut, yine de atmamı ister misiniz? Şu an switch çıkarıcım kayıp olduğu için çıkartamıyorum. Genişletmek için tıkla... hocam space sesi cok fazla geliyormuydu? magnetic switchle. Bi basıyorum silah patlıyo sanki
enzyyx dedi: Benimkinde Gateron jade switch mevcut, yine de atmamı ister misiniz? Şu an switch çıkarıcım kayıp olduğu için çıkartamıyorum. Genişletmek için tıkla... hocam space sesi cok fazla geliyormuydu? magnetic switchle. Bi basıyorum silah patlıyo sanki
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 14 Şubat 2025 #613 wreksia dedi: Hocam space sesi cok fazla geliyor muydu? Magnetic switchle. Bir basıyorum silah patlıyor sanki. Genişletmek için tıkla... Yüksek ses gelmiyor fakat çok tok değil, algılıyorsa problem yok
wreksia dedi: Hocam space sesi cok fazla geliyor muydu? Magnetic switchle. Bir basıyorum silah patlıyor sanki. Genişletmek için tıkla... Yüksek ses gelmiyor fakat çok tok değil, algılıyorsa problem yok
wreksia Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 671 Çözümler 2 14 Şubat 2025 #614 enzyyx dedi: Yüksek ses gelmiyor fakat çok tok değil, algılıyorsa problem yok Genişletmek için tıkla... Algılıyor fakat çok yüksek sesli. sadece bendemi böyle diye merak ediyorum.
enzyyx dedi: Yüksek ses gelmiyor fakat çok tok değil, algılıyorsa problem yok Genişletmek için tıkla... Algılıyor fakat çok yüksek sesli. sadece bendemi böyle diye merak ediyorum.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 14 Şubat 2025 #615 wreksia dedi: Algılıyor fakat çok yüksek sesli. Sadece bendemi böyle diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakabilirsiniz.
wreksia dedi: Algılıyor fakat çok yüksek sesli. Sadece bendemi böyle diye merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakabilirsiniz.
wreksia Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 671 Çözümler 2 14 Şubat 2025 #616 enzyyx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... biraz daha sesli benimki.
enzyyx dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... biraz daha sesli benimki.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 14 Şubat 2025 #617 wreksia dedi: Biraz daha sesli benimki. Genişletmek için tıkla... Switch ve klavye versiyonu yüzünden olabilir, klavyenin içine köpük vb koyarak daha iyi bir ses elde edebilirsiniz.
wreksia dedi: Biraz daha sesli benimki. Genişletmek için tıkla... Switch ve klavye versiyonu yüzünden olabilir, klavyenin içine köpük vb koyarak daha iyi bir ses elde edebilirsiniz.
wreksia Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 671 Çözümler 2 14 Şubat 2025 #618 enzyyx dedi: Switch ve klavye versiyonu yüzünden olabilir, klavyenin içine köpük vb koyarak daha iyi bir ses elde edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki hocam driverlarından ms i nerden ayarlıyoruz?
enzyyx dedi: Switch ve klavye versiyonu yüzünden olabilir, klavyenin içine köpük vb koyarak daha iyi bir ses elde edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki hocam driverlarından ms i nerden ayarlıyoruz?
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.890 Çözümler 15 14 Şubat 2025 #619 wreksia dedi: Peki hocam driverlarından ms i nereden ayarlıyoruz? Genişletmek için tıkla... Msten kastınız nedir? Gecikme ise standart olarak 1KHz yani 1ms olarak geliyor. Gerçek dünya testlerinde 25-30 ms civarı bir gecikme oranı vardır diye düşünüyorum.
wreksia dedi: Peki hocam driverlarından ms i nereden ayarlıyoruz? Genişletmek için tıkla... Msten kastınız nedir? Gecikme ise standart olarak 1KHz yani 1ms olarak geliyor. Gerçek dünya testlerinde 25-30 ms civarı bir gecikme oranı vardır diye düşünüyorum.
wreksia Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 671 Çözümler 2 14 Şubat 2025 #620 enzyyx dedi: Msten kastınız nedir? Gecikme ise standart olarak 1KHz yani 1ms olarak geliyor. Gerçek dünya testlerinde 25-30 ms civarı bir gecikme oranı vardır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... rapid trigger özelligini nasıl ayarlamalı ve nereden ayarlamalıyım onu söylermisiniz?
enzyyx dedi: Msten kastınız nedir? Gecikme ise standart olarak 1KHz yani 1ms olarak geliyor. Gerçek dünya testlerinde 25-30 ms civarı bir gecikme oranı vardır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... rapid trigger özelligini nasıl ayarlamalı ve nereden ayarlamalıyım onu söylermisiniz?