Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sesi öncesine kıyasla bayağı iyileşmiş diye düşünüyorum, bence keycapleri değiştirmek iyi olabilir kullanan diğer arkadaşlar için.
Evet evet sadece keycaps sonrası bu kadar fark benide şaşırttı sadece ses değil basis hissiyatida değişti onceden yayı hissediyordum garip geliyordu şu an iyi bir sekilde hissiyat aliyorum.

@enzyyx
Merhaba hocam Ajazz desteğe ürünü getirirken daha düşük beyan edebilir misiniz, vergi süreci gibi sorular sordum ama geri dönüş alamadım. Bu soruları 2-3 gün aralıklarla tekrar ilettim ama hala bir geri dönüş yok. Yükek ihtimalle Türkiye'den bir model alacağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda adam Mad60 HEnin Ajazz AK680 Max'den daha iyi olduğunu söylüyor. Türkiye'den alınabilecek başka klavye var mı ya da Mad60 HE yeter mi?

@enzyyx
Merhaba hocam Ajazz desteğe ürünü getirirken daha düşük beyan edebilir misiniz, vergi süreci gibi sorular sordum ama geri dönüş alamadım. Bu soruları 2-3 gün aralıklarla tekrar ilettim ama hala bir geri dönüş yok. Yükek ihtimalle Türkiye'den bir model alacağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda adam mad60 HEN'in Ajazz AK680 Max'den daha iyi olduğunu söylüyor. Türkiye'den alınabilecek başka klavye var mı ya da mad60 he yeter mi?

Açıkçası bu adama güvenmiyorum, vergiyi de sayıyor. Yurt dışı fiyatından baz almamış karşılaştırma yaparken. Ajazz AK680 Max standart Edition vaktinde 24.5-25 dolarlara satıldı fakat mad60he no RGB hep 30 dolar ve civarıydı. Bütçenizi biraz arttırıp beklerseniz mchose ace60 alın derim.

Mad60He'nin ederi 2 bin TL değil açıkçası.

Açıkçası bu adama güvenmiyorum, vergiyi de sayıyor. Yurt dışı fiyatından baz almamış karşılaştırma yaparken. Ajazz AK680 Max standart Edition vaktinde 24.5-25 dolarlara satıldı fakat mad60he no RGB hep 30 dolar ve civarıydı. Bütçenizi biraz arttırıp beklerseniz mchose ace60 alın derim.

Mad60He'nin ederi 2 bin TL değil açıkçası.

Mchose çok pahalı gelirse daha düşük bütçe ile. Ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı