Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 dolarlık indirimi kullanıp AK680 Max alabilirsiniz, Aula bana güvenilir gelmiyor açıkçası.

Hocam yurt dışından getirmekle uğraşmazsam ya da olmazsa herhalde FUN60 Max'ya da Pro alırım bir de bu iki model arasındaki farkler ne.
Mad68 he ye zaten değmez dediniz o yüzden onu eledim.

Bence AK680 Max çok daha sağlam bir klavye ama fun 60 Pro'daki Wireless olayı çok cazip geliyor bendemi alsam kararsız kaldım.

Wireless'te 8KHz çok güç tüketir diyorlar hocam, bir bakının isterseniz siz de.

Hocam yurt dışından getirmekle uğraşmazsam ya da olmazsa herhalde FUN60 Max'ya da Pro alırım bir de bu iki model arasındaki farkler ne.
Mad68 he ye zaten değmez dediniz o yüzden onu eledim.

Bence uğraşmaya değer, AK680 Max F/P olarak çok iyi bir fiyatta. Toplam 45 dolara gelir diye düşünüyorum.

1700 TL bile değil, mad68he'nin ülkemizdeki aynı özelliklere sahip modeli 2700 bandında.

Son düzenleme:

Evet fiyat açısından bayağı iyi özelliklere sahip bugün bir daha mail göndereceğim Ajazz desteğe olmazsa whatgeek e bir mail göndereceğim Ajazz AK680 Max için.

Madlionsun nesi facia hocam, eweadn ninde de madlionsunds tepki süreleri iyi incelemeleri de var, uygun fiyata performans isteyen insanlar bunlara bakar zaten ki switchler manyetik klavyelerde performansı pek etkilemiyor. Bu tür klavyelerde pcb ve yazılım etki yapar.

PCB'lerinin kalitesi, switchlerin magnetic fluxu, mcu kalitesi. Bu tarz klavyelerde hep 0.04mm, 0.02mm gibisinden rakamlar görüyoruz, bunun tek amacı daha kaliteliymiş gibi gösterip en üst versiyonu aldırmaya çalışmaları. Açıkçası iki tane 8KHz klavye kullandım ve hiçbiri stabil olarak 8KHz veremiyordu, bu yüzden boş bir özellik olarak görüyorum. Eğer kullandığınız klavyelerle alakalı diyecekseniz kullandığım klavye/keypadlardan biri 8KHz input verirken ekranından çözünürlüklü bir GIF oynatacak kadar kaliteli. Madlions ile alakalı tuşlarda basılı kalma/temassızlık sorunu yaşayan çok kişi var, direkt PCB'nin altındaki hall effect sensörü bozuluyor ve uyumlusunu bulana kadar can çekişiyorsunuz. Switchler performansı etkiler mi sorusuna gelecek olursak evet direkt etkilerler. Magnetic flux düşük olursa, switch kalitesiz ise basışlarınız dengesizleşir, stabilitesi düşer. Normal şartlarda 0.10mmye ayarladıysanız 0.15-0.17mmde algılar. Manyetik klavyelerde yaptığınız her kalibrasyon işleminde mıknatısın kalitesine göre belirlenen bir RAW data mevcut, ne kadar yüksek olursa o kadar stabil bir algılama yapar. Madlionsun switchleri elime geçmedi fakat maksimum 2500 RAW data verecektir, karşılaştırma açısından elimdeki geonworks raptor switchler 7200 RAW data.

Tam anlamıyla bir klon olduğu için de insanlara önermiyorum, aynı replika telefonlar gibi açıkçası. Hiçbir şeyi hakkında net bilgi yok

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…