Elektronik Ajazz AK680 Max Rapid trigger klavye 960TL (Vergi hariç)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
FUN60 pro/max ya da whatgeek üzerinden https://www.whatgeek.com/products/vter-ato87-wired-mechanical-keyboard-magnetic-switch bu modeli alabilirsiniz. Faturada düşük gösterebiliyorlar, daha önce denemiştim. 5 dolarlık indirim kodu: Vgnew5 idi yanlış hatırlamıyorsam.

Vter ato87, Ajazz AK680 Max he ya da FUN60'dan daha mi iyi hocam, değilse yurt dışıyla uğraşmadan FUN60 alabilirim.

Bir de https://www.whatgeek.com/products/v...71197&pr_ref_pid=8776451391741&pr_seq=uniform
Bu model yukarıdakinden ne kadar farklı.

Vter ato87, Ajazz AK680 Max he ya da FUN60'dan daha mi iyi hocam, değilse yurt dışıyla uğraşmadan FUN60 alabilirim.

Bir de https://www.whatgeek.com/products/v...71197&pr_ref_pid=8776451391741&pr_seq=uniform
Bu model yukarıdakinden ne kadar farklı.

0.08mm gibi saçma sapan bir rakam koyup biz farklıyız havası vermeye çalışmışlar, bence önceki attığım klavyeye bakmak daha iyi olabilir. Aynı marka olsa bile daha fazla tuşa sahip ve güvenilir gibi geldi açıkçası. Bunlarla uğraşmak istemiyorsanız FUN60 alabilirsiniz, Pro veya Max sürümlerinden biri kablolu 8KHz bile destekliyor.

0.08mm gibi saçma sapan bir rakam koyup biz farklıyız havası vermeye çalışmışlar, bence önceki attığım klavyeye bakmak daha iyi olabilir. Aynı marka olsa bile daha fazla tuşa sahip ve güvenilir gibi geldi açıkçası. Bunlarla uğraşmak istemiyorsanız FUN60 alabilirsiniz, Pro veya Max sürümlerinden biri kablolu 8KHz bile destekliyor.

Uğraşmak değil de eğer vter ato87 FUN60 pro/maxden daha iyiyse uğraşırım ama değilse FUN60 alırım.

Bir de fazla tuşa sahip demişsiniz zaten 60 klavye bakıyordum biraz o yüzden attım ama daha güvenilirse vter ato87 alırım.

Uğraşmak değil de eğer vter ato87 FUN60 pro/maxden daha iyiyse uğraşırım ama değilse FUN60 alırım.

Bir de fazla tuşa sahip demişsiniz zaten 60 klavye bakıyordum biraz o yüzden attım ama daha güvenilirse vter ato87 alırım.

Daha güvenilir diyemem firma hakkında bir fikrim yok fakat switchlerini daha önce görmüştüm açıkçası. Bence FUN60 alıp geçin.

@enzyyx
Merhaba hocam Ajazz desteğe ürünü getirirken daha düşük beyan edebilir misiniz, vergi süreci gibi sorular sordum ama geri dönüş alamadım. Bu soruları 2-3 gün aralıklarla tekrar ilettim ama hala bir geri dönüş yok. Yükek ihtimalle Türkiye'den bir model alacağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda adam Mad60 HEnin Ajazz AK680 Max'den daha iyi olduğunu söylüyor. Türkiye'den alınabilecek başka klavye var mı ya da Mad60 HE yeter mi?

Daha iyi denilemez ama bu klavyede ak680maxla nerdeyse birebir aynı.

Tmr vs he olan fun 60 çok önemli bir fark var mı?

Daha güvenilir diyemem firma hakkında bir fikrim yok fakat switchlerini daha önce görmüştüm açıkçası. Bence FUN60 alıp geçin.

Hocam whatgeek üzerinden Ajazz klavye alsam daha mantılı olur mu?
Siz daha düşük beyan ediyorlar demiştiniz.

No light versiyonları karşılaştırılıyorsa evet, ben marka yüzünden Ajazz'ı seçerdim.

Hocam fun 60 Ultra aldım ama tmr olan değil sensör olarak he arasında dehşet bir farkı var mı? Açıkçası mekanik anahtarlarla işim yok diye seçtim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı