Ajazz AK680 vs E-Yooso Z11

Eness007

Decapat
Daha fazla  
Dostlar, selam. Yaklaşık 15 klavye eledikten sonra bu ikisi arasında kaldım. Ajazz hakkında bazı kişiler switchleri beğenmiyorken bazıları silinme durumundan bahsediyor, Z11 ile ilgili ise pek şikayet göremedim. Tek sorun Ajazz 1100-1200 TL civarından başlıyor, Z11 ise 1700. Z11 almaya karar kıldım gibi ama 1700'e değer mi sormak istedim, acil fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Son olarak XPG Summoner ve Magic-Refiner RK68 ekleme durumunda kaldım.

Dostlar, selam. Yaklaşık 15 klavye eledikten sonra bu ikisi arasında kaldım. Ajazz hakkında bazı kişiler switchleri beğenmiyorken bazıları silinme durumundan bahsediyor, Z11 ile ilgili ise pek şikayet göremedim. Tek sorun Ajazz 1100-1200 TL civarından başlıyor, Z11 ise 1700. Z11 almaya karar kıldım gibi ama 1700'e değer mi sormak istedim, acil fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

Son olarak XPG Summoner ve Magic Refiner RK68 ekleme durumunda kaldım.

Ah be... Zamanında 300 TL'ye almıştım Z11'i
Ajazz'da iyi. İlla Z11 demene gerek yok, sorunu yok AK680'in bildiğime göre.

Bütçeniz nedir?
1000 ile başladım 1500 diyeyim şuan.

Tavsiyeniz hangisinden yanadır hocam?
Ajazz eledim gibi, sona kalanlar:
  • E-Yooso Z11
  • Redragon K617 Fizz
  • Magic-Refiner RK68
  • XPG Summoner
E-Yooso Z11 sadece sarı ışık olmasını başta umursamadım ama sonra canımı sıktı.
K617 ben bakarken (birkaç saat önce) 1250 lira civarı iken şuan 1850, sırf bu yüzden gitti elimden.
Magic direkt iptal bende ve son olarak XPG red switch piyasada kalmamış, o yüzden onu da eledim.

sarı siteden sıfır yada az kullanılmış ajazz dkm200 öneririm. 1-1.5k arasına bulursun. Onun dışında ak680 / z11/ k617 fizz gibi klavyeler alacaksan sıfır almanı tavsiye etmem. Bütçen 1.5 ise mesela gidip 2. el sitelerinden 600 700 e bulmaya çalış. Kalan 700 ile de düzgün switchler alırsın çünkü bu klavyeler ile gelen switchler çok kaliteli değil. Sıfıra verilen paralara değmez bence.
1000 ile başladım 1500 diyeyim şuan.

E-Yooso Z11 sadece sarı ışık olmasını başta umursamadım ama sonra canımı sıktı.
K617 ben bakarken (birkaç saat önce) 1250 lira civarı iken şuan 1850, sırf bu yüzden gitti elimden.
Magic direkt iptal bende ve son olarak XPG red switch piyasada kalmamış, o yüzden onu da eledim.

sarı siteden sıfır yada az kullanılmış ajazz dkm200 öneririm. 1-1.5k arasına bulursun. Onun dışında ak680 / z11/ k617 fizz gibi klavyeler alacaksan sıfır almanı tavsiye etmem. Bütçen 1.5 ise mesela gidip 2. el sitelerinden 600 700 e bulmaya çalış. Kalan 700 ile de düzgün switchler alırsın çünkü bu klavyeler ile gelen switchler çok kaliteli değil. Sıfıra verilen paralara değmez bence.
Tavsiyen için teşekkür ederim ancak sarı site ile uğraşacak hevesim kalmadı vallahi, tam alacakken 3 klavyeye de zam geldi.

Hocam seçeneklerim arasında o da vardı ama neden elediğimi hatırlamıyorum. Tavsiye edilme oranı diye düşünüyorum bir bakayım.
Hocam tek eksi yanı keycaps olarak almanca olması ama o sadece görüntü olarak yani. Herhangi biri alıp 2-3 günde alışabilir bence zaten tuşların yeri değişmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı