Ajazz AK680 vs Redragon 617 Fizz

Bütçe
1000-1200 TL

VooGan

Centipat
Daha fazla  
Bu iki klavye arasından hangisi alınır?

Fiyatı indirim kuponu ile 619TL.

Redragon fiyatı ise 1062 TL.

Bütçem maximum 1100 veya 1200 TL bu fiyata bunlardan başka önerebileceğiniz bir klavye var mı?

Bu iki klavye arasından hangisi alınır?

Fiyatı indirim kuponu ile 619TL.

Redragon fiyatı ise 1062 TL.

Bütçem maximum 1100 veya 1200 TL bu fiyata bunlardan başka önerebileceğiniz bir klavye var mı?
AK680 Kesinlikle. Redragon k617 kaliteli bir klavye değil sadece TR'de satılması TR layout olması ve fiyatının uygun olması nedeniyle tercih edilebilecek bir klavye.

Buna bir 5 gün önce falan bakmıştım ama hem satıcısı connectgame olduğu için güvenemedim bir de hotswap özelligi yok o yüzden almadim ama Switch kalitesini falan bende gayet beğendim.

AK680 kesinlikle. Redragon K617 kaliteli bir klavye değil sadece TR'de satılması TR layout olması ve fiyatının uygun olması nedeniyle tercih edilebilecek bir klavye.

AK680'den başka bir öneriniz var mıdır? 1200 TL bandına kadar.

Buna bir 5 gün önce falan bakmıştım ama hem satıcısı connectgame olduğu için güvenemedim bir de hotswap özelligi yok o yüzden almadim ama Switch kalitesini falan bende gayet beğendim.

AK680'den başka bir öneriniz var mıdır? 1200 TL bandına kadar.
Şuanlık yok gerekte yok zaten Ajazz'ı alabilirsiniz.

Yok daha ulaşmaz kargoya bile verilmedi.

Yok daha ulaşmaz kargoya bile verilmedi.

Hangi Switch rengini seçtiniz ben şu an aktif olarak Outemu red Switch kullanıyorum birçoğu tuş basmamaya başladı o yüzden klavyeyi değiştiriyorum. Sizce Ajazz Switch'de basmama sorunu yaşar mıyım ayrıca hangi Switch'i seçmeliyim öneriniz var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı