Ajazz AK820 Pro nereden alınır?

Siz şikayetlere böyle bakıyorsanız vah halinize.

Önemli olan şikayetlerin olması değil şikayetlerin içeriği. Güvenilmez satıcı şikayetleri; yanlış ürün gönderimi, iade ürün kabul etmemek, iadelerin ücretini geciktirmek. Sergilediği ilandaki üründen farklı özelliklerde ürün göndermek. Adamların Google profili bile 2.9 puan. Oradaki şikayetler bile ne demek istediğimi gösteriyor. Beni ilgilendirmez nereden isterse oradan alır. Şikayetleri incelemesini söylemeyelim mi? Bu kafayla insanlara tavsiye vermeniz ilginç.
Her satıcı için böyle şikayetler var diyorum ben de, o zaman internetten ürün almayalım?

Her satıcı için böyle şikayetler var diyorum ben de, o zaman internetten ürün almayalım?

Hocam haklısınız vallahi ben satıcının şikayeti oldu mu çok takıyorum kafaya.

sizce alayım mı iade falan sıkıntı olur mu

Şikayetvar üzerinde her marka için şikayet var, orası şikayet sitesi zaten adamların orada markayı övecek hali yok ya? Söz konusu satıcıdan çok kez alışverişim oldu, güvenilir.

Gönderici de Amazon, hasarlı geleceğini sanmam. Ürünün kalitesi giriyor burada devreye, ürün de kaliteli. Alın gitsin. AliExpress'de vergi dahil 2.200 TL falan, Amazon'dan 2400'e alırsanız yarın geliyor ama öyle bir avantajı var.

Hocam bunun satıcısı Ajazz Store değil ares diye bir satıcı ondan soruyorum.

Şu an o klavyeye ait bir şikayet bulamadım veya başka bir klavyesine sizce alayım mı hocam yoksa AliExpress'den mi alayım.

Son düzenleme:
Hocam haklısınız vallahi ben satıcının şikayeti oldu mu çok takıyorum kafaya.

sizce alayım mı iade falan sıkıntı olur mu

Hocam bunun satıcısı Ajazz Store değil ares diye bir satıcı ondan soruyorum.

Şu an o klavyeye ait bir şikayet bulamadım veya başka bir klavyesine sizce alayım mı hocam yoksa AliExpress'den mi alayım.
ares satıcısından aldınızmı bi sorun varmı bende alacağım önğne çıktı hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı