ezbere bilmiyorum işteTürkçe düzeni ezbere biliyorsanız alışırsınız ben Almanca/İskandinav, US, TR düzen değişmeli kullanıyorum sorun çıkmıyor genel olarak.
ezbere bilmiyorum işteTürkçe düzeni ezbere biliyorsanız alışırsınız ben Almanca/İskandinav, US, TR düzen değişmeli kullanıyorum sorun çıkmıyor genel olarak.
Bütçeniz varsa ve kablosuz şartsa Top 75 HE de mantıklı manyetik switch ve kablolu/kablosuz kullanabiliyorsunuz ancak klavyenin kalitesi nasıl bir fikrim yok.birde darmoshark top 75 he
ekranlı istiyorum yaBen olsam bütçeyi düşürüp Ek75 Pro veya kablosuz olması şart değilse Ek75 RT alırdım.
![]()
DAREU EK75 Pro Beyaz/Siyah - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB -
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...shop.connectgame.com.tr![]()
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Siyah
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçinshop.connectgame.com.tr![]()
DAREU EK75 RT Magnetic Switch Mechanical Keyboard - Beyaz
DRIVER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ Ürün Açıklaması ÖZELLİKLER >Kompakt %75 Düzen Klavye. > Yeni Nesil RT Manyetik Anahtarlar. > Hot-Swappable Özelliği > Hızlı Tetikleme ve Ayarlanabilir Tuş Vuruşu İşlevi. > Yüksek Hassasiyetli 0,1 mm Tetik Ayarı (0,1 mm~4,0 mm Aralık). > CS Go, Valorant vb. İçinshop.connectgame.com.tr
peki benım dedıgım 3 klavye arasından hangısı ? genelde full oyun oynuyorum fps v.bBütçeniz varsa ve kablosuz şartsa Top 75 HE de mantıklı manyetik switch ve kablolu/kablosuz kullanabiliyorsunuz ancak klavyenin kalitesi nasıl bir fikrim yok.
Bütçeniz varsa Top 75 HE derim çünkü manyetik switch rekabetçi oyunlarda güzel performans veriyor.peki benım dedıgım 3 klavye arasından hangısı ? genelde full oyun oynuyorum fps v.b
ondada ekran yok ya xDBütçeniz varsa Top 75 HE derim çünkü manyetik switch oyunlarda güzel performans veriyor.
Malum gümrük düzenlemesi olmasa ekranlı klavye olarak Ajazz Ak35i V2/V3 veya Ak870 Pro önerirdim ancak 30 euro sınırı yüzünden alınamıyorondada ekran yok ya xD
ajazz mı yoksa ekranlı olan top75 mi bilemedim top 75 stokta yokMalum gümrük düzenlemesi olmasa ekranlı klavye olarak Ajazz Ak35i V2/V3 veya Ak870 Pro önerirdim ancak 30 euro sınırı yüzünden alınamıyor.
Top75 almanızı önermem şahsen fiyatı şişirilmiş bir klavye alacaksanız Top75 He alın derim.ajazz mı yoksa ekranlı olan top75 mi bilemedim top 75 stokta yok
Top75 almanızı önermem şahsen fiyatı şişirilmiş bir klavye alacaksanız Top75 He alın derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.