Ajazz AK820 Pro vs Gamepower Gasket Elite X

Hocam başta dediğim gibi, distribütörün puanlamalarına bakacaksınız Numpad'e kafanız çok takılmasın dert edilecek şey değil bence. Ben Amazon'dan söylediğim de bana gri kutuda geldi. O kadar insana bu klavyeyi almalarında yardımcı oldum ilk defa kırmızı kutuyu sizden duydum.
Distribütör puanlaması nedir bilmiyorum trendyolda var siz bakarmisiniz orjinal ajazz mi? Size zahmet

Baktım hocam alınır. 2 tane distribütör var hangisinden tercih edeceğiniz size kalmış.
nasıl görüyosunuz distiribitörü anlamadım o olunca aynı ürün mü oluyor orjinalmi yani trendeytolda 1 satıcı var o distiribitormu orj mu

Hocam başta dediğim gibi, distribütörün puanlamalarına bakacaksınız Numpad'e kafanız çok takılmasın dert edilecek şey değil bence. Ben Amazon'dan söylediğim de bana gri kutuda geldi. O kadar insana bu klavyeyi almalarında yardımcı oldum ilk defa kırmızı kutuyu sizden duydum.
Trendyolda olan ajazz klavyeler distribütörmu oluyor yardim edermisiniz size zahmet

Baktım hocam alınır. 2 tane distribütör var hangisinden tercih edeceğiniz size kalmış.
Bu arada klavye ingilizeceymis :( Türkçe klavye yokmu önerdiğiniz

Son düzenleme:
Nasıl görüyosunuz distiribitörü anlamadım o olunca aynı ürün mü oluyor orijinal mi yani trendeytolda 1 satıcı var o distiribitormu orj mu?

Trendyol'da olan Ajazz klavyeler distribütörmu oluyor yardim eder misiniz size zahmet.

Bu arada klavye ingilizeceymis :( Türkçe klavye yok mu önerdiğiniz.

Hocam öncelikle distribütör demek malı yurt dışından getirtip kar ile satanlara denir. Yani Trendyol veya diğer yerlerde de satıcı farklıysa her üründe her biri distribütör oluyor. Klavye İngilizce evet ama bence çok daha iyi bir özellik bu.

Hocam öncelikle distribütör demek malı yurt dışından getirtip kar ile satanlara denir. Yani Trendyol veya diğer yerlerde de satıcı farklıysa her üründe her biri distribütör oluyor. Klavye İngilizce evet ama bence çok daha iyi bir özellik bu.
İngilizce olması bana gore kotu bir şey cunku hiç ama hiç İngilizce klavye kullanmadım tam olarak bilmiyorum yanlış anlamayın merakımdan soruyorum İngilizce klavye neden daha ıyı? Ve ileride kendım keycap alsam Türkçe taksam Türkçe mı calısacak yoksa tuslar farklı mı calısacak.

İngilizce olması bana gore kotu bir şey cunku hiç ama hiç İngilizce klavye kullanmadım tam olarak bilmiyorum yanlış anlamayın merakımdan soruyorum İngilizce klavye neden daha ıyı? Ve ileride kendım keycap alsam Türkçe taksam Türkçe mı calısacak yoksa tuslar farklı mı calısacak.
Klavyenin belirli bil dili olmaz hocam klavye düzenindeki dil neyse yazdıklarınız ona göre çıkar yani dili Türkçe yaparsanız yazdıklarınız Türkçe klavyedenmiş gibi çıkar sadece görüntü İngilizce düzen.
1734883513054.png

ama bazı harflerde yerlerı degısık ezbere bılmeyenler için zor degılmı
Türkçe düzeni ezbere biliyorsanız alışırsınız ben Almanca/İskandinav, US, TR düzen değişmeli kullanıyorum sorun çıkmıyor genel olarak.

birde darmoshark top 75 he ve top 75 var hangısını onerırsınız 3 ü arasından ajazz da dahil
Ben olsam bütçeyi düşürüp Ek75 Pro veya kablosuz olması şart değilse Ek75 RT alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı