gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 26 Haziran 2024 #1 Selam arkadaşlar, Ajazz AK820 Pro kullanıyorum. Fakat ne kadar garip ki klavyede eksi tuşumuz yok. Merak edenler için sorun videolu, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Selam arkadaşlar, Ajazz AK820 Pro kullanıyorum. Fakat ne kadar garip ki klavyede eksi tuşumuz yok. Merak edenler için sorun videolu, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çözüm Exhos19 27 Haziran 2024 gelengecenbudunya dedi: Selam arkadaşlar, Ajazz AK820 Pro kullanıyorum. Fakat ne kadar garip ki klavyede eksi tuşumuz yok. Merak edenler için sorun videolu, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sizin klavyede bir sorun var bende aynı klavye backspace ın hemen solundaki tuş - olarak çalışıyor. Yanlışlıkla arkadaki mac/windows kısmını yanlış ayarlayınca olabiliyor olmadı yazılımını indirip kurcalarsınız sıfırlama vs var belki işe yarar.
gelengecenbudunya dedi: Selam arkadaşlar, Ajazz AK820 Pro kullanıyorum. Fakat ne kadar garip ki klavyede eksi tuşumuz yok. Merak edenler için sorun videolu, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sizin klavyede bir sorun var bende aynı klavye backspace ın hemen solundaki tuş - olarak çalışıyor. Yanlışlıkla arkadaki mac/windows kısmını yanlış ayarlayınca olabiliyor olmadı yazılımını indirip kurcalarsınız sıfırlama vs var belki işe yarar.
A AhmetAk12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.268 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2024 #11 Exlnorne dedi: Hocam nereden aldınız? Ve kaç günde geldi. Genişletmek için tıkla... AliExpress 15 gün civarında geldi. Artı 0 Eksi
Exlnorne dedi: Hocam nereden aldınız? Ve kaç günde geldi. Genişletmek için tıkla... AliExpress 15 gün civarında geldi.
E Exlnorne Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 64 7 Ekim 2024 #12 AhmetAk12 dedi: AliExpress 15 gün civarında geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam link rica edebilir miyim AliExpress'e hiç aşina değilim çakma ürün almaktan korkuyorum. Artı 0 Eksi
AhmetAk12 dedi: AliExpress 15 gün civarında geldi. Genişletmek için tıkla... Hocam link rica edebilir miyim AliExpress'e hiç aşina değilim çakma ürün almaktan korkuyorum.
KS KS gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 11 Ekim 2024 #13 Exlnorne dedi: Hocam link rica edebilir miyim AliExpress'e hiç aşina değilim çakma ürün almaktan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Trendyol'da var kardeşim. Artı 0 Eksi
Exlnorne dedi: Hocam link rica edebilir miyim AliExpress'e hiç aşina değilim çakma ürün almaktan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Trendyol'da var kardeşim.