Maalesef cozemedim.Klavye benim de elime dün ulaştı ve bende de aynı problem var sorunu çözebildiniz mi?
Maalesef cozemedim.
Ben çözdüm, USB 3.0 portundan kaynaklanıyor. USB 2.0'a takın.Klavye benim de elime dün ulaştı ve bende de aynı problem var sorunu çözebildiniz mi?
Laptopumda USB 2.0 portu yok type c portuna adaptor ile taktim yine yapiyor.Ben çözdüm, USB 3.0 portundan kaynaklanıyor. USB 2.0'a takın.
O sorun degil ki FN tusuna basarak tekere bas sonra tekerden kaydirarak GIF i sec sonra tekrar FN+Tekere bas.Bende aynı problemi yaşıyorum. Kullanımda bir problem yaşatmıyor fakat TFT ekranına seçtiğim GIF'i resetleyip default arayüze dönüyor ve TFT ekranında 2.4GHz linking yazıp F tuşunun altında yeşil RGB yanıp sönüyor bazen bunu dakika başı yapıyor. Uyku sürelerini değiştirdim hatta kapattım bir farklılık olmadı. Klavyenin bu problemi olmasa ve gecikme değerleri 1ms olsa benim için mükemmel bir klavye olacakmış. Problemi çözebilen olduysa lütfen paylaşsın.
boyle anlatinca devamli gibi gorunuyor amaBende aynı klavyeyi almak istiyordum şimdi vazgeçtim gibi oldu.
Alıcıyı bilgisayar kasasının diğer girişlerine takmayı deneyin. Ayrıca arada sinyal kesebilecek modem tarzı ürünlerin olmamasına özen gösterin.O sorun degil ki FN tusuna basarak tekere bas sonra tekerden kaydirarak GIF i sec sonra tekrar FN+Tekere bas.
boyle anlatinca devamli gibi gorunuyor ama
4-5 saatte bir oluyorondada sanki kabloyu cikarip geri takiyormus gibi oluyor.
O sorun degil ki FN tusuna basarak tekere bas sonra tekerden kaydirarak GIF'i sec sonra tekrar FN+tekere bas.
Boyle anlatinca devamli gibi gorunuyor ama
4-5 saatte bir oluyoronda da sanki kabloyu çıkarıp geri takiyormus gibi oluyor.
Alıcıyı bilgisayar kasasının diğer girişlerine takmayı deneyin. Ayrıca arada sinyal kesebilecek modem tarzı ürünlerin olmamasına özen gösterin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.