Ajazz AK871 klavye tuşlara 2 defa basıyor

pasii

Kilopat
Dün klavyemde bazı tuşların 2 defa bastığını fark ettim. Şu ana kadar "a" ve "1" tuşları bastığım zaman arada bir 2 defa yazıyor. Klavye markam Ajazz AK871 pilli bir model acaba pillerden dolayı mı diye düşünüyorum. Switch değişiyor mu bilmiyorum eğer switch değişiyorsa hiç değiştirmedim ama sorun ondaysa değiştirmeyi denerim.

Dün klavyemde bazı tuşların 2 defa bastığını fark ettim. Şu ana kadar "a" ve "1" tuşları bastığım zaman arada bir 2 defa yazıyor. Klavye markam Ajazz AK871 pilli bir model acaba pillerden dolayı mı diye düşünüyorum. Switch değişiyor mu bilmiyorum eğer switch değişiyorsa hiç değiştirmedim ama sorun ondaysa değiştirmeyi denerim.
Ak871 hotswap, switchleri değiştirebilirsiniz, sorunlu switchi az kullandigin sorunsuz switchle degistir

Tuşlar kaç ms belki 1msten daha az olabilir ve klavyenin içerisine kaçmış bazı parçalar tetikleyebilir
Örnek olarak kendi klavyem mad60he 0.10ms olduğundan dolayı çok hassas bir şekilde tetikleniyordu [kendi kendine tuşlar basıyordu] bende senin gibi switchler de sorun olabileceğini ilk düşündüm ama sorun içerisine kaçmış parçalarmış

AK871 hotswap, switchleri değiştirebilirsiniz, sorunlu switchi az kullandığın sorunsuz switchle degistir.

Klavye hotswap, önce pilleri daha sonra switchleri değiştirmeyi deneyin.

Tuşlar kaç ms belki 1msten daha az olabilir ve klavyenin içerisine kaçmış bazı parçalar tetikleyebilir.
Örnek olarak kendi klavyem mad60he 0.10ms olduğundan dolayı çok hassas bir şekilde tetikleniyordu [kendi kendine tuşlar basıyordu] bende senin gibi switchler de sorun olabileceğini ilk düşündüm ama sorun içerisine kaçmış parçalarmış.

Farklı piller denedim ama işe yaramadı. Bir de temizleyip deneyeceğim. En son switch değiştireceğim.

Tuşlar kaç ms belki 1msten daha az olabilir ve klavyenin içerisine kaçmış bazı parçalar tetikleyebilir.
Örnek olarak kendi klavyem mad60he 0.10ms olduğundan dolayı çok hassas bir şekilde tetikleniyordu [kendi kendine tuşlar basıyordu] bende senin gibi switchler de sorun olabileceğini ilk düşündüm ama sorun içerisine kaçmış parçalarmış.

Klavyeyi temizledim ve sorunum çözüldü. Teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı