Ajazz AK992 alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba, kablosuz özelliği olan rengi siyah hariç her şey olan, tuş takımı olan bir klavye arıyorum. Bütçe 2K civarında. Bu modeli buldum sizce alınır mı? Türkçe klavye olmaması sorun yaratır mı sonradan tuşları değiştirilebilir mi?

Bence alınır. Virgül yerine i tuşunu falan atayabilirsin belki. Ne kadar sağlıklı olur bilmem.

Bence alınır. Virgül yerine i tuşunu falan atayabilirsin belki. Ne kadar sağlıklı olur bilmem.

Şöyle dizilime sahip klavyelere hiçbir zaman alışamayacağım. O enter tuşu büyük olacak aga. Hele tam klavye ise kesinlikle büyük olması lazım. Klavye özelliklerine bakıldığında gayet alınır bir klavye tabii...

Alınır. F/P klavyesi. Bende amazondan tri mode ,RGB ,kırmızı switch ,mavi-beyaz rengini aldım. İlerleyen zamanlarda da güzel keycaps almayı planlıyorum.

Şöyle dizilime sahip klavyelere hiçbir zaman alışamayacağım. O enter tuşu büyük olacak aga. Hele tam klavye ise kesinlikle büyük olması lazım.
Bende sevmiyorum küçük enter. Şuan kullandığım klavye de küçük enter tuşlu. Basmak zor.

Ek olarak siz Türkçe Q olarak ayarlayabilirsiniz. Tuş yerleri aynı. Hiç olmadı bazı yerli sitelerde tek tuşlu keycapsler yapılıyor onlardan alabilirsiniz.

Alınır. F/P klavyesi. Bende Amazon'dan tri mode, RGB, kırmızı Switch, mavi-beyaz rengini aldım. İlerleyen zamanlarda da güzel keycaps almayı planlıyorum.

Bende sevmiyorum küçük enter. Şu an kullandığım klavye de küçük enter tuşlu. Basmak zor.

Bende sevmiyorum fakat bu fiyat bandında hem siyah olmayan numepad olan ve kablosuz olan bir klavye yok sanırım

Alınır. F/P klavyesi. Bende amazondan tri mode ,RGB ,kırmızı switch ,mavi-beyaz rengini aldım. İlerleyen zamanlarda da güzel keycaps almayı planlıyorum.
Keycaps alırsanız buraya atarsanız sevinirim. Ben de böyle klavye almayı planlıyorum güzel keycaps ararım yakında.

Ek olarak siz Türkçe Q olarak ayarlayabilirsiniz. Tuş yerleri aynı. Hiç olmadı bazı yerli sitelerde tek tuşlu keycapsler yapılıyor onlardan alabilirsiniz.

Hotswap tam Türkçe Q klavye bulmak TR de imkansız gibi bir şey maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…