Ajazz AK992 alınır mı?

Bende sevmiyorum küçük enter. Şuan kullandığım klavye de küçük enter tuşlu. Basmak zor.
O zaman ISO dizilimlere bakınız.
file-qlM83ZhlSf.png

Hayır beni yanlış anladınız. Sadece Türkçe karakterleri özel olarak yaptırabilir. Tekli Custom keycaps yapan siteler var. İstediğiniz logoyu veya tuş şeklini yapıyorlar.

Ben de onu yazmıştım ama direk Türkiye'de üretilen bir klavye bulmak imkansız onun için yazmıştım ben de isterim yaşadığımız ülkede böyle hotswap klavye üretilsin ama dediğiniz şekilde Türkçe keycaps takmak mecburiyetinde kalıyoruz.

Hayır beni yanlış anladınız. Sadece Türkçe karakterleri özel olarak yaptırabilir. Tekli Custom keycaps yapan siteler var. İstediğiniz logoyu veya tuş şeklini yapıyorlar.

O zaman konuda belirttiğimiz klavyenin Türkçe olmamak dışında herhangi bir sorunu yok sanırım.

O zaman konuda belirttiğimiz klavyenin Türkçe olmamak dışında herhangi bir sorunu yok sanırım.

Klavyenin katmanları vs gayet sıkıntısız alabilirsiniz. Hotswap olması da cabası. Bir çoğumuz bu klavyeyi almayı planlıyoruz.

Keycaps alırsanız buraya atarsanız sevinirim. Ben de böyle klavye almayı planlıyorum güzel keycaps ararım yakında.
Benim baktıklarım Türkçe dizilim değil ama ya. Ben alışığım us dizilişe. He alırsam da bu keycapsleri alırım. Bir hoş geldi gözüme. Amazon.com.tr

Benim baktıklarım Türkçe dizilim değil ama ya. Ben alışığım us dizilişe. He alırsam da bu keycapsleri alırım. Bir hoş geldi gözüme. Amazon.com.tr
Rengi baya hoş ekledim favorilerime. Ben bunun dondurulmuş versiyonuna bakıyordum geçen gün o da iyi gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı