Ajazz ALUX 68 MAX alınır mı?

Bütçe
2500-3000
Yazdıklarımın hepsi mekanik hocam zaten. Kablosuz istemesen de bu bütçedekilerin çoğuna ekliyolar ama kullanmak zorunda değilsin zaten, kablolu modda kullanmaya devam edersin.

Aklıma gelen tüm modelleri yazdım ama başka model gelirse aklıma yinr yazarım tabi.
he75 tri alıp temudan da 360 tl ye siyah topografik çizgili keycaps almaya karar verdim. mantıklı mı ? keycaps setinin linkini koyabilirim technopat bu konuda nasıl bakıyor bilmiyor çok ihtar yedim bu forumda.

Aldın mı bilmiyorum ama Gaming.Gen.TR gibi 2 sene değişim garantili mis gibi MonsGeek Fun 60 Max shine hem kablolu hem kablosuz 8K Hz alırdım. Fiyatı 2.5k olması lazım. Aktif kullanıyorum sonuna kadar hak eder. Zaten satıcı site de müşteriyle garanti konusunda inatlaşan bir site değil. Temu'dan almanız garibime gitti.

Aldın mı bilmiyorum ama Gaming.Gen.TR gibi 2 sene değişim garantili mis gibi MonsGeek Fun 60 Max shine hem kablolu hem kablosuz 8K Hz alırdım. Fiyatı 2.5k olması lazım. Aktif kullanıyorum sonuna kadar hak eder. Zaten satıcı site de müşteriyle garanti konusunda inatlaşan bir site değil. Temu'dan almanız garibime gitti.
temudan 360 tl ye keycaps seti alacağım. klavye değil klavyeyi zaten gaming gen den alcam. fun 60 dersek ise 60 tuş olması zaten kötü ses ve kalite olarak bi tık boş. en ucuz manyetiklerden. manyetik yerine mekanik ve kaliteli lazım.
fun60 yerine mchose ace60 68 öneriyolar diğer forumlarda.

Temu muhabbetini yanlış anlamısım hocam pardon. Ses olarak zevkler tartışılmaz fakat kalite olarak bence fiyatına göre iyi. Karar sizin.
fiyat fark etmiyor. ben şu an stoğa gelirse mchose g75 pro yu bekliyorum. bu fiyatlara manyetik saçma geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı