AJet vs Pegasus

Hfk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 20 gün sonra uçakla İstanbul'a gitmem gerekiyor. Aynı günde 1 saat farkla aynı fiyata biri AJet diğeri Pegasus olmak üzere 2 uçuş mevcut. Uçağa 2. binişim olacak bu yüzden çok bilgim yok. Sizce hangi şirketi tercih etmeliyim?

Öncelikle eski kalitesi yok. MH tarafı resmen çöp olmuş durumda. Biletinizi değiştirmek veya iade etmek istediğiniz zaman saçma sapan rakamlar sizi karşılıyor. Bir keresinde yaptığım check-in iptal olmuştu 🤣 Neresinden tutarsanız tutun kendi deneyimlerim kötüydü.

Öncelikle eski kalitesi yok. Mh tarafı resmen çöp olmuş durumda. Biletinizi değiştirmek veya iade etmek istediğiniz zaman saçma sapan rakamlar sizi karşılıyor. Bir keresinde yaptığım check-in iptal olmuştu 🤣 neresinden tutarsanız tutun kendi deneyimleri kötüydü.

Teşekkürler büyük ihtimalle pegasustan alacağım.

AJet ile 2 gün önce uçuş gerçekleştirdim. Bagaj konusunda personeli sağolsun yardımcı oldu. Fazla geldi falan onu hallederken süreyi aşmıştık, hallettiler. Uçağı yabancı bir pilot sürüyordu, megafondan söylediler. Uçakta giderken sürekli bi titreşim vardı. Mesela arabayla gidersin bi tırtırlı bi yerin üstünden geçersin veya bir kasisten. Aynı his vardı. Ya dedim kardeşim bunları çekmek istesem Van Turizm alırdım zaten?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı