AK-47 Frontside Misty değiştirilir mi?

Makaleler
1
Şu an 0.18 floatlı bir Frontside Misty'im var. Yerine ise aklımda birkaç skin var ama maalesef onları bu skinim kadar düşük floatlı alamayacağım gibi duruyor.
Düşündüğüm skinler ise, eskimiş Aquamarin'in intikamı ve görevde kullanılmış Asiimov.
Üstüne yaklaşık 15 dolar gibi bir rakam eklersem bu ikisinden birini alabiliyorum. Sizce değişmeli miyim? Özellikle Akuamarine fazla silik durur mu? Siz ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
CSFloat'ta Frontside'ı satıp Asiimov alabilirsiniz bir kücük miktar daha ekleyip. CSFloat'ta skinleri deneyebiliyorsunuz almadan önce, skin deneme sunucuları var. Silik mi değil mi bakabiliyorsunuz elinizde.

Şu an aynı float Frontside Misty kullanıyorum açıkçası sıkıldıysan ve Asiimov seviyorsan 0.20 float altı bulursan ona geç, Aquamarine Revenge güzel ama savaş görmüşü aşırı yıpranmış gözüküyor.

CSFloat'ta Frontside'ı satıp Asiimov alabilirsiniz bir kücük miktar daha ekleyip. CSFloat'ta skinleri deneyebiliyorsunuz almadan önce, skin deneme sunucuları var. Silik mi değil mi bakabiliyorsunuz elinizde.

Hocam daha önce bu gibi sitelerden skin almadım. Biraz da çekiniyorum çünkü yanlış hatırlamıyorsam geçmişte yaptığı tradeden dolayı hesapları çalınanlar vardı. Bu tarz sitelerden almak kârlı tabii ki ama bilemiyorum.

35 dolar civarına FT empress bakabilirsiniz, diğer iki skin bana pek güzel gelmiyor. Searing rage ya da Ice Coaled diğer ikisinden daha güzel.

Aslında Asiimov bana da çok iyi gelmiyor ancak bu bütçe civarında daha iyi bir şey bulamadım. FT empress çok güzel gerçekten ancak ben bu dediğiniz fiyata FT halini bulamamıştım. Bunu almam için site üzerinden almam lazım galiba.

Şu an aynı float Frontside Misty kullanıyorum açıkçası sıkıldıysan ve Asiimov seviyorsan 0.20 float altı bulursan ona geç, aquamarine revenge güzel ama savaş görmüşü aşırı yıpranmış gözüküyor.

Eskimiş hali savaş görmüşe göre biraz daha canlı duruyor. FT haline çıkabilir miyim bilmiyorum ama savaş görmüş Aquamarin'i belki bulabilirim.

Bence bu ikisinden biri yerine empress alabilirsin görevde kullanılmış bulursun diye düşünüyorum.

Steam üzerinden bu fiyata FT halini bulamadım hocam. O yüzden konuya yazamadım ismini. Siz site üzerinden mi almamı önerirsiniz?

Eskimiş hali savaş görmüşe göre biraz daha canlı duruyor. FT haline çıkabilir miyim bilmiyorum ama savaş görmüş Aquamarin'i belki bulabilirim.
Eskimiş skinlerden uzak durun derim üst seviye bir skin olmadıkça satışı zor oluyor.
Bir de CSFloat, Skinport, Bynogame (Yerli Site) üzerinden satın alım veya satış yapabilirsiniz güvenilirdir.

Steam market kullanarak çok daha fazla ödemiş oluyorsunuz.

Eskimiş skinlerden uzak durun derim üst seviye bir skin olmadıkça satışı zor oluyor.
Bir de CSFloat, Skinport, ByNoGame (yerli site) üzerinden satın alım veya satış yapabilirsiniz güvenilirdir.

Steam market kullanarak çok daha fazla ödemiş oluyorsunuz.

Empress ve akuamarine bakacaktım ancak Steam hesap girişi isteyince bakamadım daha. Açıkçası bende FT'den yanayım genelde ama galiba ilk defa site üzerinden alım yapacağım. Siteye parayı kart ile atabiliyoruz değil mi? Cahilliğimi af buyurun.

Empress ve akuamarine bakacaktım ancak Steam hesap girişi isteyince bakamadım daha. Açıkçası bende FT'den yanayım genelde ama galiba ilk defa site üzerinden alım yapacağım. Siteye parayı kart ile atabiliyoruz değil mi? Cahilliğimi af buyurun.
Evet, kart ile atabiliyorsunuz yalnız CSFloat ön ödemeli kart kabul etmiyor banka kartı olması lazım. Skinport 'u bilmiyorum, Bynogame ön ödemeli kart kabul ediyor.

Hocam daha önce bu gibi sitelerden skin almadım. Biraz da çekiniyorum çünkü yanlış hatırlamıyorsam geçmişte yaptığı tradeden dolayı hesapları çalınanlar vardı. Bu tarz sitelerden almak kârlı tabii ki ama bilemiyorum.

Aslında Asiimov bana da çok iyi gelmiyor ancak bu bütçe civarında daha iyi bir şey bulamadım. FT empress çok güzel gerçekten ancak ben bu dediğiniz fiyata FT halini bulamamıştım. Bunu almam için site üzerinden almam lazım galiba.

Steam üzerinden bu fiyata FT halini bulamadım hocam. O yüzden konuya yazamadım ismini. Siz site üzerinden mi almamı önerirsiniz?
Ben daha önce Bynogame üzerinden çok skin alışverişi yaptım bazen çok güzel indirimler oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı