AK-47 ve M4A4 skin önerisi

xBeratTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. AK-47 ve M4A4 skini alacağım. AK için Hayalet Bozguncu düşünüyorum. Ama Anubis'in Lejyonu da istiyorum. Sizce bütçe zorlamaya değer mi?
M4 için de Tenha Boşluk veya Neo Noir düşünüyorum. Hangileri sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz düşündüğünüz skinlerden tahmin edebiliyorum ama yazsanız daha iyi olurdu. Neyse:

neo-noir'i görevde kullanılmış almayı düşünüyorsunuz sanırım. Eger öyleyse tavsiye etmiyorum. Görevde kullanılmış neo-noir'ler düşük float değerine sahip olsa bile şarjör kısmı çok fazla aşınmış oluyor ve güzel durmuyor. Bunu tam aksine tenha boşluk, savaş görmüş durumda bile neredeyse hiç aşınmamış oluyor. Bu yüzden daha bütçe dostu bir skin.

Tavsiye olarak tenha boşluk'u eskimiş veya ucuza bulabilirseniz görevde kullanılmış olarak almanız. Böylece bütçeniz de anubis'i almaya yetecektir. Hala yetmiyorsa tenha boşluk'u savaş görmüş olarak da alabilirsiniz. Dediğim gibi, en kötü durumda bile çok fazla aşınan bir skin değil.

Bütçeniz düşündüğünüz skinlerden tahmin edebiliyorum ama yazsanız daha iyi olurdu. Neyse:

Neo-noir'i görevde kullanılmış almayı düşünüyorsunuz sanırım. Eger öyleyse tavsiye etmiyorum. Görevde kullanılmış Neo-noir'ler düşük float değerine sahip olsa bile şarjör kısmı çok fazla aşınmış oluyor ve güzel durmuyor. Bunu tam aksine tenha boşluk, savaş görmüş durumda bile neredeyse hiç aşınmamış oluyor. Bu yüzden daha bütçe dostu bir skin.

Tavsiye olarak tenha boşluk'u eskimiş veya ucuza bulabilirseniz görevde kullanılmış olarak almanız. Böylece bütçeniz de Anubis'i almaya yetecektir. Hala yetmiyorsa tenha boşluk'u savaş görmüş olarak da alabilirsiniz. Dediğim gibi, en kötü durumda bile çok fazla aşınan bir skin değil.

Neo noir kırmızı nadirliğe sahip olduğu için ileride değerlenir diye düşünüyorum ama tenha boşluğu daha çok beğeniyorum kararsız kaldım bayağı.

Neo noir kırmızı nadirliğe sahip olduğu için ileride değerlenir diye düşünüyorum ama tenha boşluğu daha çok beğeniyorum kararsız kaldım bayağı.
O size kalmış bir karar fakat skin değerenin artması bazen nadirliğe göre olmuyor. Kendimden örnek vereyim.

Ben görevde kullanılmış m4a4 siber güvenlik'i(nadirlik pembe),görevde kullanılmış m4a4 buzzkill(nadirlik kırmızı) ile takaslamıştım çünkü buzzkill hem kırmızı hem de eski bir skindi. Bu yüzden değeri artar diye düşünmüştüm.

Yanılmışım. Şuan siber güvenlik, buzzkill'in neredeyse iki katı fiyatında. Yani demeye çalıştığım şey, fiyatlar nadirliğe göre değil de topluluğun kafasına göre hareket ediyor çoğunlukla. O yüzden hoşunuza gideni alın, fiyat için de biraz dua edin :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı