Ak Parti kazanırsa ne yapacaksınız?

Galiba gerçek oluyor. Hepinizin yorumlarını merak ediyoruz.
Linçlenen arkadaş için saygı duruşu.

Zafer tayfasının tamamen CHpye kayacak şeklinde düşünmek güzel bir hayaldir. Bunun dışında kazansa da hiç bir şey değişmeyecek bence.

Benim hedefim belliydi zaten eğer bir değişim olsaydı, bu sonuçlar şaşırtıcı olsaydı ülkemde devam etmek isterdim fakat şu haliyle yurt dışına çıkmak istiyorum.

Önümüzdeki 4 sene boyunca ise muhtemelen bira zamlarına sinirlenirim. Ekonomide uzun vadede minik düzenlemeler bekliyorum çünkü şu anda gerçekten çok kötü. Ek sayın Erdoğan'ın son dönemi olduğu için eski dönemine benzeyecek diye düşünüyorum. AB ise 10 sene daha hayal.

Kendin çal kendin oyna partisi ile artık bu ülke devam edemez. Iç savaşa doğru itiyorsunuz herkesi. Gezi parkı olaylarındaki gibi ben sokağa çıkmaya hazırım. Mantıkla hareket etmeyi bilmiyorsa insanlar zor kullanmaya başlayacak halk. Biz mecbur değiliz beyinsizlikle yönetilmeye. Burası benim ülkem, ülkeyi sömürenler buradan gidecekler.

10 seçim kaybedenle değil 25 yıldır dimdik duranla devam edin.

Profilinde Atatürk var ve onunla fikir olarak çok zıt birini destekliyorsun. Nasıl bir çelişkisin arkadaşım sen?

Tahmin ediyorum yaşın 13 14 civarında klavye delikanlısı seni sosyal medyadan gördüğün 3 5 şeyle gelmiş ahkam kesiyorsun. Kaç tane siyaset ve devlet ile ilgili kitap okuduğunu sorsam? Neyse sormuyorum cevabı açık ve net sosyal medyanın girdabında boğulmaya devam et. Sil sil yazdığını korkak seni :D

Yaşım 18 canım benim, hayatım tarih okumakla geçiyor hiç merak etme zaten okuduğum için sorgulayıp düşünebiliyorum sizin gibi "mee" diye gezinmiyorum ortalıkta. Ayrıca raporladın mı ne yaptın anlamadım ama ceza yedim yoksa yorumumu silmişliğim yok yani doğruları söylemekten asla çekinmem korkmam.

Bu yukarıdaki iki arkadaşa çok güzel bir söz yazmak istiyorum. "Zeki bir insana en büyük işkence, cahillerin tercih ettiği düzende yaşamaktır" - George Orwell

Son düzenleme:
Profilinde Atatürk var ve onunla fikir olarak çok zıt birini destekliyorsun. Nasıl bir çelişkisin arkadaşım sen?

Yaşım 18 canım benim, hayatım tarih okumakla geçiyor hiç merak etme zaten okuduğum için sorgulayıp düşünebiliyorum sizin gibi "mee" diye gezinmiyorum ortalıkta. Ayrıca raporladın mı ne yaptın anlamadım ama ceza yedim yoksa yorumumu silmişliğim yok yani doğruları söylemekten asla çekinmem korkmam.

Bu yukarıdaki iki arkadaşa çok güzel bir söz yazmak istiyorum. "Zeki bir insana en büyük işkence, cahillerin tercih ettiği düzende yaşamaktır" - George Orwell
Cevizoğlu vakası:)

Kazanacağını düşünüyorum. Bizdeki muhalifler kazanamayınca tepki olarak oy vermiyor, iktidar destekçileri ise daha da sert masaya vuruyor.

Kazanırsa hiç bir şey yapmayacağım, adam gibi üniversitemi bitireceğim sonra düzgün bir işe girip yurt dışına gitmeye yol arayacağım. Ha gidemezsem de eyvallah burada ekmeğimi tuttururum bir şekil.

Birikimi olan akp karşıtlarının çoktan dolara geçmesi gerekiyordu, maddiyat önemli bunu yaptıysa en azından yaşam standardını koruyabilmiştir. bu yoksa aslında chp de gelse çok fazla değişen birşey olmayacaktır. bana göre sıradan bir insanın akp-chp vs muhabbeti içinde boğulmaması lazım. tek bir yaşamın var ve bunu en iyi şekilde yaşamalısın buda parayla oluyor. özetle akp nin gelmesi -gelmemesi önemli bir konu değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı