Ak Parti kazanırsa ne yapacaksınız?

6 yıl içinde net ülke değişmeye çalışırım. Artık başkası gelse bile bu ülke kurtarılmaz.

Kazanamayacak rahat olun.
He knows, he knows.

Ak Parti kazanırsa yine normal bir şekilde yaşamaya devam edeceğim. 5 yıl geçtikten sonra dolar uçurum yapar, telefon fiyatları uçar. Zaten Apple telefonlara ebesinin şeyi kadar zam geldi.

Pasaportum var, ama onu yenilettirsem uğraşırım. Para yok pul yok, ne olacak bilemem.

He knows, he knows.

Ak Parti kazanırsa yine normal bir şekilde yaşamaya devam edeceğim. 5 yıl geçtikten sonra dolar uçurum yapar, telefon fiyatları uçar. Zaten Apple telefonlara ebesinin şeyi kadar zam geldi.

Pasaportum var, ama onu yenilettirsem uğraşırım. Para yok pul yok, ne olacak bilemem.
Hangi parti gelirse gelsin ama herkesin inşallah ihtiyaç fazlası parası olur, amin.

Bir kağıt imzala, ben seni bedava öbür tarafa yollarım :D.
yazık gerçekten..

Bu arkadaş sizden daha komik.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

yazık gerçekten..

Bu arkadaş sizden daha komik.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

He o an eğlendik biz ve güzeldi ama sen o videolardaki resimlere göre daha acınası duruyorsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı